Köksspecialist / Inredningsspecialist

Köksspecialist / Inredningsspecialist

För kunds räkning söker vi nu en självgående kökssäljare/specialist till en växande byggkoncern med fokus på lyxlägenheter i Stockholms innerstad.

Om tjänsten
Vi söker nu person med erfarenhet av att rita kök och kundbemötande som ska bli ansvarig för försäljningen av lyxkök och badrum till byggkoncernens befintliga kunder. Tjänsten innebär mycket eget ansvar och fria tyglar att utvecklas.

Du kommer att anställas via koncernens egna företag för köksförsäljningen. Där blir du länken mellan kundens behov och köksfabriken som står till ditt förfogande. Genom att effektivisera processerna med byggföretagets projekt kommer du med din expertis komma med smakråd och effektiva lösningar samt med lyhördhet förverkliga kundens önskemål.

Företaget har redan färdiga kunder, du kommer främst att jobba med dessa. Samtidigt som du vill bygga organisationen vidare och bygga upp köksföretaget till en seriös aktör som konkurrerar med andra leverantörer mot lyxkök.

Finns möjlighet till delägarskap.

Om dig

Vi ser att du har erfarenhet att rita kök och har goda kommunikativa förmågor. Vi ser gärna att du även har jobbat med att rita badrum. Är du inredningsarkitekt ser vi det som meriterande.

Vi värdesätter att du har haft kundbemötande och har goda administrativa kunskaper. Du är även driven då tjänsten kommer innebära att du är med och bygger upp ett affärsområde på byggkoncernen som står inför en expansiv fas.

Om företaget
Du kommer att vara anställd via köksföretaget som sitter i samma lokaler som byggkoncernen/ fastighetsutvecklaren. Företaget fokuserar på att leverera exklusiva kök/ badrum till exklusiva lägenheter. Det kan även förekomma att kunderna kan vara företag som behöver nya kök/badrum till lokalanpassningar.

Företaget har en egen fabrik som står till ert förfogande som är bemannade med ett 15-tal hantverkare samt 2 köksritare/designers.

Företagets lokaler är mitt i city, på Tegnérgatan. Det planeras nu även öppnas upp ett showroom för dessa lyxkök/badrum i samma byggnad under en snar framtid.

Om WorkWeb


WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.