Junior Account Manager/ Mötesbokare

Junior Account Manager/ Mötesbokare

Vi har som fokusområde att fortsätta utveckla vårt starka och framgångsrika sätt att rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till nyckelpositioner inom bygg-/teknikbranschen. Med anledning av detta vill vi förstärka teamet med en engagerad Junior Account Manager/Mötesbokare till vårt kontor i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Junior Account Manager/Mötesbokare kommer du att stödja våra säljande rekryteringskonsulter i det dagliga arbetet. Du kommer ansvara för att boka in möten med potentiella uppdragsgivare och i denna roll kommer dator och telefon vara dina främsta arbetsverktyg. På WorkWeb lägger vi stort fokus på personalen och deras utveckling och för dig med rätt inställning finns det stora möjligheter att avancera och växa med oss på WorkWeb.

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor och som vill vara med på en spännande resa här på WorkWeb. Som person har du lätt att ta kontakt med nya människor och är bra på att skapa och upprätthålla relationer. Vi letar framförallt efter dig med rätt driv och inställning och som vill jobba tillsammans med ett härligt och engagerat team där du som person kan göra skillnad. Du kommer även att få vara delaktig i företagets fortsatta utveckling och tillväxt. I denna roll ser vi även att du är utåtriktad, strukturerad samt har en vilja att vinna.

Starkt meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare alternativt erfarenhet från andra kundorienterade arbeten som t.ex. inom butik eller kundtjänst. Detta är dock inget krav utan de viktigaste för oss är din personlighet och inställning.

Om oss
Vi erbjuder dig ett stimulerande och variationsrikt arbete där du har direkt inflytande på din egen och WorkWebs utveckling. Hos oss är det högt i tak och beslutsvägarna är korta. Vi sitter i fina lokaler på Grevgatan 28 i Stockholm, ett stenkast från Östermalmstorgs T-bana. Här kommer du få arbeta tillsammans med fem drivna och engagerade kollegor som kommer stötta dig och ge dig de verktygen du behöver för att lyckas i denna roll. Vi lägger även stor vikt på trivsel och gruppsammanhållning detta bland annat genom regelbundna afterworks och aktiviteter.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Lön: Grundlön + Provision
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstid: Kontorstider, 8-17
  • Placering: Centrala Stockholm
Intervjuer sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.