Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

WorkWeb söker nu för kunds räkning en entreprenadingenjör som vill arbeta på ett modernt och nytänkande byggbolag.

Arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen. Ditt dagliga arbete handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi i olika typer av byggprojekt. Ansvaret i rollen som Entreprenadingenjör innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler, KMA och ÄTA-hantering. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Om dig
Som person är du noggrann och har god ekonomisk förståelse. Du har ett genuint intresse för byggbranschen och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas i rollen. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete.

Erfarenhet
För att lyckas med den här tjänsten ser vi att du harminst 3-5 års erfarenhet som entreprenadingenjör/projektingenjör. Vi ser även att du har en byggnadsingenjörsexamen eller alternativt en utbildning som går i linje med rollen. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam och brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt.

Om kund
Företaget är ett modernt byggföretag med ca 100 anställda och jobbar främst med ny- och ombyggnationer inom kommersiella fastigheter. Företaget erbjuder intressant projekt, goda förmåner och goda utvecklingsmöjligheter. Här får medarbetarna en stimulerande plattform och det stöd som krävs för att lyckas i sina roller.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se
Sista ansökningsdag 27 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn. Vi arbetar med det som vi är bäst på. Att låta er som kund få träffa rätt kandidat. Efter det initiala mötet, släpper vi över kontrollen till er. Med sälj som fokus nyttjar vi våra branschkunskaper för att få varje individ att se fördelarna med just Er verksamhet.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!