Entreprenadingenjör till en uppstickare i branschen

Entreprenadingenjör till en uppstickare i branschen

Vi söker nu en erfaren entreprenadingenjör till Betonmast Stockholm AB. Fokus kommer att vara renodlad kommersiell byggverksamhet i Stockholms stad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen. Ditt dagliga arbete handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi i olika typer av byggprojekt. Ansvaret i rollen som Entreprenadingenjör innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler, KMA och ÄTA-hantering. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

Om dig

För att lyckas med den här tjänsten ser vi att du minst har 4+ års erfarenhet som entreprenadingenjör/projektingenjör. Vi ser även att du har en byggnadsingenjörsexamen eller alternativt en utbildning som går i linje med rollen. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam och brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt.

Om Betonmast
Betonmast började med en flaggstång i betong på en gård i norska Bu 1923. Idag är företaget en av Norges största bygg- och anläggningskoncerner med en omsättning på drygt 12 miljarder kr och över 3000 medarbetare. Bolaget, som har huvudkontor i Oslo och Göteborg, har verksamhet i hela Norge samt Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm. Sedan starten i Sverige 2014 har Betonmast vunnit flera kontrakt, bland annat Volvo Pentas huvudkontor, Lindholmens Tekniska Gymnasium i Göteborg och Kungsbackas nya badhus. Under 2018 kommer den svenska verksamheten att omsätta cirka 800 miljoner.

Etableringen i Stockholm är en start-up och är i full gång sedan 1 april 2019 och fokus är på renodlad kommersiell byggverksamhet i Stockholms län.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.