Arbetsledare inom skötsel av trädgård

Arbetsledare inom skötsel av trädgård

Om tjänsten
Du kommer att vara ansvarig för att personalen inom skötsel av trädgård har en full beläggning året runt i den norra delen av Stockholm. Det innebär att du kommer att arbetssleda lagbasarna inom trädgårdsskötsel och snöröjning. Du kommer att utföra kundbesök, arbeta med försäljning och offerering av nya uppdrag. Du har även lönsamhetsansvar och budgetansvar och du kommer att arbeta nära med de andra arbetsledarna på företaget.

Du kommer att sitta på deras huvudkontor som är beläget i Norra Stockholm men du kommer ha hand om projekt i Södra Stockholm.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Tingvalla Mark.

Om dig
Du har minst en gymnasieutbildning inriktning trädgård/anläggning eller motsvarande YH-utbildning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Som person vill vi att du är strukturerad och innehar förmågan att motivera personalen samt att du kan arbeta under stress. Vi ser även att du är ansvarstagande samt har en god förmåga att organisera och planera ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Om Tingvalla Mark
Tingvalla Mark är ett väletablerat entreprenörs företag i Norra Stockholm som just nu är i en expansiv fas. De jobbar främst med uppdrag inom markanläggning, trädgårdsskötsel samt maskinsopning. Deras kunder består bland annat av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://workweb.se/
Sista ansökningsdag 2 apr (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.