Arbetande arbetsledare inom anläggning

Arbetande arbetsledare inom anläggning

Vi söker nu en Lagbas / Arbetande arbetsledare inom markanläggning till Tingvalla Mark i Norra Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att leda och koordinera arbetet för ditt team. Arbetet innebär att tillsammans med teamet säkerställa att uppdragen utförs med högsta kvalitet året runt. Som lagbas ansvarar man för att administrera, planera, koordinera samt delta i det fysiska arbetet ute på projekten. På vintern kommer du även att arbeta med snöröjning vid behov.

Om dig
Du har bred erfarenhet från anläggningsbranschen, gärna en relevant eftergymnasial utbildning inom området. Vi söker en naturlig ledare, gärna med tidigare erfarenhet av en arbetsledande position. Vi söker dig som trivs med varierade arbetssysslor och ett stundtals högt tempo. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om Tingvalla Mark
Tingvalla Mark är ett väletablerat anläggningsföretag i Norra Stockholm som just nu är i en expansiv fas. De jobbar främst med uppdrag inom markanläggning och trädgårdsskötsel. Deras kunder består bland annat av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Tingvallas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.