Affärsdriven Utesäljare till Wonderful Times Group

Affärsdriven Utesäljare till Wonderful Times Group

Affärsdriven Utesäljare till Wonderful Times Group

Vi söker dig som drivs av att skapa tydliga resultat. Du kommer att arbeta med försäljning av produkter inom affärsområdena lek, barn och baby till återförsäljare på ditt distrikt som innefattar Stockholm, Mälardalen och Norrland. I din säljroll är du van vid att arbeta självständigt och strukturerat och du trivs i en miljö där du får vara med och påverka bolagets fortsatta framgångar.

Kundbesöket är det centrala i arbetet. I tjänsten ingår resor i stor omfattning. Vi bygger vår framgång på långsiktiga relationer där vi både hjälper kunder med inkommande frågor och aktivt föreslår nya lösningar och sortiment. Vi finns hos både fackhandeln och de stora DVH- och e-handelsaktörerna och efter kundens önskemål om centralt eller lokalt bestämmande varierar behoven i de lokala kundbesöken. Butikschefer, inköpare och avdelningsansvariga är naturliga kontakter.

Vi söker dig som är affärsmässig och strukturerad i din kundbearbetning. Du är van vid att arbeta med CRM och är bra på att följa upp dina säljaktiviteter. Du hanterar många kunders behov genom att bygga starka relationer och kombinera effektivitet med tillgänglighet för kunden. Vi söker dig som kan sälja in ett sortiment såväl med affärsmässig argumentation som genom att visa hur det kan exponeras i butik. Du är helt enkelt duktig på att kommunicera med människor. Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet av försäljning alternativt är du nyexaminerad från högskole- /universitetsutbildning med inriktning på marknadsföring och försäljning. Du har mycket goda kunskaper i office-paketet samt är van vid att arbete i affärssystem. Lämplig bostadsort är Örebro, Västerås eller Stockholm med omnejd. B-körkort är ett krav.

Du erbjuds en självständig, utvecklande och bred säljroll och i ett välrenommerat företag med tillväxtambitioner och du blir en mycket viktig medarbetare för Wonderful Times Group i ett läge där sortiment och erbjudande till kund är ännu viktigare än tidigare. Att arbeta på Wonderful Times Group innebär att vara en del av en spännande tillväxtresa. Bolaget växer och du får möjlighet att vara med och påverka i den här förändringsresan. Vi erbjuder marknadsmässig fast lön med bonusmöjlighet efter försäljningsframgång. Tjänstebil ingår.

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofia Ljungdahl 0704-869983 (sofia.ljungdahl@wonderfultimes.se).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se