Vi söker just nu fler mekaniker och tekniker till vårt gäng på Wist Last och Buss i Arlandastad!

Har du erfarenhet som mekaniker, tekniker eller som fordonselektriker och är intresserad av bussar? Då har du ett utmärkt tillfälle att få en utvecklande roll med möjligheter att påverka vår gemensamma utveckling.

Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv och som har kunden i fokus. Du gillar att skruva med fordon och har ett stort tekniskt intresse med lägst B-behörighet på körkortet. C, E och D-behörighet är meriterande.

Vi kan erbjuda dig arbete i en toppmodern anläggning i tätt samarbete med våra trevliga medarbetare där du får ta del av vår familjära känsla. Du kommer i huvudsak att arbeta med bussar men arbete på övriga fordon kan också förekomma.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Mer info
Kontaktperson Dan Björnerfjord
Telefon 08-594 412 02
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/splash.html
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare.