Säljkoordinator till Wise Professionals

Säljkoordinator till Wise Professionals

Till oss på Wise Professionals söker vi nu en riktigt vass säljkoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid med start enligt överenskommelse. Initialt är uppdraget på sex månader med chans till förlängning alternativt fast anställning hos oss på Wise Professionals.

Ditt uppdrag
Vi är 80 passionerade rekryteringskonsulter som utmanar rekryteringsbranschen. Vi vill förändra synen på rekrytering - från traditionell bemanning, till en fullskalig rekryteringsbyrå som driver positiv och värdeskapande förändring genom kvalitativa och hållbara lösningar för både arbetsgivare och arbetstagare. Vi arbetar med personliga möten och relationer där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultatVi har idag över 650 kunder med starka varumärken där den största delen är återkommande och kundnöjdheten stor. Vi är ett bolag i rörelse där det finns stort utrymme för att bidra med egna tankar och idéer. I rollen som säljkoordinator kommer du att tillhöra säljteamet och rapportera till Head of Sales. Din uppgift blir attskapa förutsättningar för att Wise Professionals arbetar med hög effektivitet med syfte att skapa en kundupplevelse i världsklass. Du utgår ifrån Wise Professionals huvudkontor vid Hötorget.

Exempel på främsta ansvarsområden i rollen är:
  • Vara ett administrativt stöd till säljteamet när det gäller upphandlingar, kundbearbetning och samordning av ramavtal
  • Systemadministratör i vårt CRM-system
  • Effektivisera och strukturera det administrativa arbetet
Din bakgrund
Vi söker dig som har en mycket god systemvana och jobbat med digitala verktyg tidigare. Du har även en koordinerande alternativt administrativ bakgrund. I och med att vi är ett internationellt bolag som jobbar med internationella kunder är också ett krav att du kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har jobbat som säljkoordinator, nära stora säljorganisationer, med stora events eller med digital försäljning.

Eftersom detta är en självgående och proaktiv tjänst behöver du ha en förmåga att samordna och driva själv för att vara framgångsrik i rollen. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad person som vågar fatta egna beslut och kan se helheten. Med tiden kan även denna roll komma att utvecklas beroende på dina kompetenser och drivkrafter.

Om Wise Professionals
Att bli en ”wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Känslan av att arbeta hos Wise Professionals och inom Wise Group handlar om att tillhöra den stora koncernen med muskler men likväl med möjligheterna av det lilla snabbfotade bolaget där vi alla ligger nära affären. Gillar du att utveckla med affärer som kärna så finns alla möjligheter här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Caroline de la Motte (caroline.de.la.motte@thepace.se) och konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av The Pace
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (7 dagar kvar)