Account Manager till Wise IT

Account Manager till Wise IT

Vi söker nu en Account Manager till Wise IT. Wise IT är experter på kompetenslösningar inom IT. Som passionerade specialister inom konsultförsörjning, konsultation och rekrytering hjälper vi kunder i hela Norden att hitta morgondagens IT- och teknik-kompetens, säkra sitt digitaliseringsarbete samt stärka sin affär.

Om rollen
Som Account Manager har du en nyckelroll i Wise ITs organisation. Du utvecklar samarbetet och affärsrelationen med våra kunder men skapar även nya kontaktytor hos befintliga och nya kunder. En stor del av din tid tillbringar du ute hos kunderna. Din förmåga att sätta dig in i problemställningar och utmaningar som kunden har samt kunna omvandla dessa till affärsmöjligheter är en av nycklarna till din framgång. Affären kräver hög marknadsnärvaro, du bygger ständigt nya relationer och har ett tätt samarbete med interna såväl som externa kontakter. Detta innebär att du agerar rådgivande och konsulterande i kunddialogen, men också att du vågar utmana våra kunder för att tillsammans kunna möta verksamhetens, omvärldens och kandidatmarknadens krav. Du deltar även i forum på koncernnivå för att öka Wise Groups korsförsäljning tillsammans med de andra systerbolagen i koncernen.

Du utgår ifrån Wise Groups huvudkontor, House of Wise, mitt i hjärtat av Stockholm. Rapporterar gör du till vår regionchef som älskar att jobba med kollegor som driver sin egen agenda och generöst bidrar till helheten.

Kort om oss
Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid företagskulturen som grundas i värderingarna passion, samarbete, ansvar och mod. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag - både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Om dig - Personliga egenskaper och kompetenser
  • Du har god förståelse för IT och du har tidigare arbetat med tjänsteförsäljning i minst 3 år, erfarenhet från konsultaffären är starkt meriterande.
  • Du känner dig triggad av IT branschens utveckling och har en stark helhetsförståelse för den.
  • Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare samt behärskar att navigera i små samt stora och komplexa kundorganisationer.
  • Du har dokumenterade försäljningsframgångar och tar ansvar för att skapa affärer, från inledande diskussion till avslut.
  • Vi ser att du har en stark drivkraft att skapa affärer och att du är resultatorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten.
  • Du har förmodligen en högskoleutbildning eller annan kompetens vi bedömer likvärdig och du uttrycker och formulerar dig obehindrat i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på vårt systerbolag SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.