Office Assistant till oss på Wise Group

Office Assistant till oss på Wise Group

Vi på The Pace söker nu efter en Office Assistant till vår koncern Wise Group. Till en början kommer du vara anställd som konsult hos oss på The Pace men efter 6 månader finns det mycket goda chanser till fast anställning inom koncernen efter perioden.

Om Wise
Wise Group är Sveriges ledande HR-koncern med hela sju dotterbolag som brinner för att hjälpa våra kunder att bli ännu starkare inom HR-området. Din arbetsplats kommer att vara i våra fräscha lokaler på Sveavägen 13 i Stockholm.

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, bemanning och HR/personalområdet. Wise erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma. Idag är vi sju dotterbolag; Wise Professionals, Wise IT, SalesOnly, K2Search, Wise Consulting, Edge HR och Brilliant.

Läs gärna mer på www.wisegroup.se.

Ditt uppdrag
Som Office Assistant blir du hela Wise Groups ansikte utåt och fyller en viktig funktion genom att vara spindeln i nätet och den första man möts av när man kliver innanför dörrarna. I denna varierande roll kommer du vara samtliga dotterbolag behjälplig på flera olika sätt där du utgår från receptionen men dessutom kommer ansvara för att:
  • Ta emot besök och leverera bästa möjliga service
  • Boka konferensrum och administrera utbildningar
  • Beställa kontors- & marknadsmaterial
  • Planera och strukturera event och arrangemang
  • Boka resor, luncher och fika vid behov
Din bakgrund
I en roll som Office Assistent är den ena dagen aldrig den andra lik. Rollen ställer krav på initiativförmåga och öga för detaljer där du har förmågan att se vad som behöver göras och att du kan prioritera effektivt samt hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du klarar av att strukturera ditt arbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ när det krävs.

Du är en utåtriktad person som på ett naturligt sätt skapar kontakter och relationer och trivs med att arbeta brett och självständigt på ett prestigelöst sätt. Att du levererar hög service och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och god struktur ser du som en självklarhet.

Wise Group är ett tillväxtföretag vilket känns på den härliga stämningen och det höga tempot vilket gör det viktigt att du trivs i en sådan miljö. Som Office Assistant kommer du ingå i ett mindre team om 4 personer och får möjlighet att ta del av och bidra till en företagskultur i världsklass!

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)