Senior Account Manager

Senior Account Manager

Senior Account Manager
Vill du haka på en tillväxtresa i världsklass? Winningtemp erbjuder marknaden en branschunik och revolutionerande teknik för att skapa framgångsrika arbetsplatser. Detta genom att samla in och visualisera realtidsdata som beskriver personalens upplevelse av ledarskap, meningsfullhet, kontroll och glädje i arbetet. Intresset är högt för vårat erbjudande och därför söker vi nu marknadens bästa säljare!

Nu söker vi dig som vill arbeta i en roll som Senior Account Manager där du blir en del av en växande organisation. Som Senior Account Manager kommer du att vara ansiktet utåt mot våra kunder som är välkända företag inom alla branscher. Du blir spjutspetsen i vår fortsatta tillväxtresa. Du tillhör vårt fantastiska säljteam i Stockholm och rapporterar till försäljningschefen.

Arbetet innebär i stora drag att:
  • Prospektering och bokning av möten
  • Genomföra högkvalitativa möten med potentiella kunder
  • Representera Winningtemp i sociala forum såväl digitalt som analogt
  • Hålla dig uppdaterad mot konkurrenter och marknaden i övrigt
  • Analysera och utveckla dig själv, din säljteknik och ditt resultat
  • Övergripande ansvar för hela säljprocessen
Det vi söker:
Som person är du målmedveten och uthållig. Du är en förtroendeingivande relationsskapare och inspirerande i ditt sätt att ta dig an människor. Du har stor passion för ledarskap, försäljning och digitala lösningar. Du har god vana av att möta andra människor och det är meriterade om du tidigare arbetat mot VD och HR och eller andra funktioner i en ledningsgrupp. Du kommer mätas på en säljbudget och självklart gör du allt för att nå den.

Winningtemp erbjuder goda anställningsvillkor och eftersträvar att vara framtidens arbetsgivare. Vi erbjuder marknaden en unik produkt med syfte att och bidra till en bättre värld. Vi har tagit första metern, på vårt hundra meters lopp och vi kommer tillsammans skapa en resa som blir ett minne för livet. Vi tror att du ser värdet av att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och ser dig själv på sikt ha en ledande position. Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet inom B2B.

Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (14 dagar kvar)