Account Manager till Winningtemp

Winningtemp · Försäljning · 30 okt

Om jobbet

Winningtemp har stora tillväxtambitioner och vi expanderar. Vi söker nu drivna och målinriktade Account Managers med stor passion för affärer som vill utveckla och driva försäljningen tillsammans med oss. Våra kunder finns i alla branscher och används internationell vilket ger rätt personer möjlighet att utvecklas i ett entreprenöriellt bolag med global ambition.

Som Account Manager kommer du att ha huvudansvaret för att driva försäljning genom att introducera nya kunder till bolaget. Du kommer att hantera hela försäljningsledet, från prospektering, inledande kontakt, demonstration och avslut. Fokus ligger på nykundsbearbetning, där du står för den första kontakten med kund. I din roll som Account Manager kommer du att arbeta med VD- och ledningsgrupper från olika branscher och bygga starka relationer genom bland annat din förståelse för deras affär. Du kommer att arbeta tillsammans med Customer Success Manager för att bygga kundkonton och rapporterar direkt till Sales Manager.

För att lyckas i rollen som Account Manager besitter du ett stort eget driv, är målinriktad och har en passion för digitala lösningar, försäljning samt ledarskap. Du ser värdet av att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och ser dig själv på sikt ha en ledande position. Du sporras av möjligheten att delta i att bygga ett bolag med global ambition, där din roll är central för att driva bolagets tillväxt.

Som Account Manager hos oss kommer du att vara med och sätta grunden för bolagets säljorganisation, vilket ställer krav på din förmåga att skapa egna strukturer för ditt arbete. Du är duktig på att skapa förtroende och kommunicera med olika målgrupper, genom dina initiativ och din styrka i att sätta dig in i andras perspektiv och affärer. Vi ser att du har en bakgrund från försäljning, där du visat hög aktivitetsnivå och kvalitét i samarbete med kunder.

Som Winningstemps nya Account Manager kommer du att bli del av ett team om sju härliga kollegor som präglas av idérikedom, glädje och deltagande.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Vid frågor kontakta Sofie Höijer, +46 705 48 83 31.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Sofie Höijer, 0705 48 83 31

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Winningtemp är en revolutionerande teknik för att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser. Företaget grundades 2014 av Mathias Hansson och Pierre Lindmark, som nu kombinerar sina mångåriga erfarenheter och expertkunskaper inom IT respektive HR. Tillsammans arbetade de fram en lösning för att "i realtid visualisera individens utveckling och hur den hör samman med organisationens utveckling". Lösningen fick namnet Winningtemp. Idag är vi ett härligt gäng om 7 personer. Ett bolag på frammarsch växer och vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor!