Nu söker vi Butikschef till Wineandbarrels.com

Nu söker vi Butikschef till Wineandbarrels.com

Butikschef – Är du självständig och har driv? Kan du förmedla vår passion för vin- och vinförvaring till förväntansfulla kunder på den svenska marknaden?
- och är du en skicklig affärsman med stort ansvar?

Då kan det vara dig vi letar efter till en ansvarsfull heltidstjänst i vårt kommande showroom i Stockholm.

Med huvudkontor i Danmark är Wineandbarrels marknadsledande inom försäljning av vinkylskåp, vinförvaring och "Allt det läckra till ditt vin" till privata konsumenter, hotell och restauranger i Europa.

Vi säljer främst via vår nätbutik, men vår näthandel stöds till stor del av vårt fysiska showroom i Danmark. Vi har redan många kunder i Sverige, men för att ytterligare påskynda tillväxten öppnar vi nu också ett showroom i Stockholm. Vi söker nu en butikschef som kan sätta riktning och ytterligare ökning på den svenska marknaden.

Du kommer att bli grundligt utbildad i allt som har med vinkylning, vinförvaring och diverse vintillbehör att göra. Det är viktigt att du är självständig och en skicklig affärsman, samt att du har en stor drivkraft för att själv söka kunskap.

Vi erbjuder dig:
Ett spännande och mångsidigt jobb som butikschef i vårt kommande showroom, som du kommer att få ansvar för att start upp och forma.

Du får en central ansvarig roll i ett internationellt företag med kunder i hela Sverige och större delen av Europa. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med våra duktiga och engagerade kollegor på huvudkontoret i Hillerød, Danmark.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att öka vår omsättning i Sverige, samt att förmedla och bibehålla vår höga professionella nivå. Du kommer både betjäna kunder i det fysiska utställningsrummet, och i särskilt hög grad via nätbutiken, telefon och e-post.

Tillsammans med vår COO, Daniel Friis Schultz, kommer du att vara ansvarig för att sprida företagets kultur till den svenska marknaden. Vi kommer att sätta dig grundligt in i detta, samt stödja dig i kommande utmaningar.

Som företag har vi en bra samhörighet och trevliga personalevenemang som du kommer vara en del av.

Lön efter kvalifikation.

Läs mer om företaget på wineandbarrels.se.

Vi föreställer oss att du:
 • har erfarenhet som ansvarig för en butik eller ett showroom
 • är en affärsman med brinnande intresse för att sälja och komma till avslut
 • är lika passionerad för att sälja via telefon och e-post som vid personliga möten
 • som person är proaktiv i din vardag
 • brinner för att lära och tycker om att bekanta dig med nya ämnesområden som vinkylskåp och vintillbehör
 • kan anställa och vara chef för eventuellt nya medarbetare i ditt showroom
 • är en ordningsperson som håller vår butik snygg och ren
 • talar flytande svenska och engelska, och även beredd att prova på danska och norska
 • har relevanta IT kunskaper och inte har något emot att använda telefonen, eller din webbkamera, när kunderna är långt borta
 • är en lyssnande, positiv och pålitlig person
Dina arbetsuppgifter
 • Uppstart och drift av vårt showroom i Stockholm
 • Guida, ge råd och sälja till kunder som kontaktar dig fysiskt i butiken, via telefon eller e-post
 • Service till kunder i samband med returer och klagomål
 • Att ta ansvar för att bygga och fortsätta vår företagskultur som specialister
Det är viktigt för oss att du får en riktigt bra start på ditt nya jobb, och därför kommer du att få spendera de första månaderna för utbildning på huvudkontoret i Hillerød i Danmark.
Dessutom kommer ditt arbete att innebära en del resdagar.

Om Ansökan
Skicka din ansökan, CV och eventuellt andra relevanta bilagor via e-post till job@wineandbarrels.com. Skriv "Svensk butikschef" i ämnesfältet.

Om du har frågor om anställningen eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta vår COO, Daniel Friis Schultz, på telefon +45 5389 9797 eller daniel@wineandbarrels.com.

Vi håller anställningsintervjuer löpande. Startdatum: så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wineandbarrels.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wineandbarrels grundlades i 2008, efter att innehavaren Jakob Dau hade rest runt i Europa för att hitta leverantörer av vinfat till hans nyanlagda vingård på Langeland. På sin resa hittade han två tunnbinderier i Frankrike och Ungern, som bägge producerar handgjorda vinfat enligt stolta hantverkstraditioner. Ett importföretag såg dagens ljus, eftersom efterfrågan på vintunnor var, och är, ganska stor.

De följande åren har företaget utvidgats betydligt med ett stort sortiment av produkter till förvaring af vin, möbler, vinskåp, vinglas och annat tillbehör til vin. Kort sagt: Allt det läckra till ditt vin.

Med bas i Hilleröd, norr om Köpenhamn, är wineandbarrels.com idag en av Skandinaviens största leverantörer av utrustning till förvaring av vin samt vintillbehör generellt.