Säljare till Windoor Sverige AB

Säljare till Windoor Sverige AB

Är du en kundorienterad och relationsskapande säljare? Har du erfarenhet från projektförsäljning inom byggbranschen och vill vara med och bidra till Windoors fortsatta utveckling?

Då kan du vara den vi söker! För rekrytering söker vi till Windoor en säljare till region Norr med placering i Stockholm. Välkommen in med din ansökan!

Om rollen

Som teknisk säljare ansvarar du tillsammans med en kollega för region Norr vilket inkluderar norra Sverige med utgångpunkt från kontoret i Stockholm. Du kommer ansvara för att sälja in Windoors marknadsledande lösningar inom balkonginglasningar och räcken till bostadsrättsföreningar, entreprenörer och andra företag verksamma inom byggsektorn.

Du kommer arbeta med hela försäljningsprocessen inklusive uppgifter som kalkylering, riskanalyser, offertskrivning och offertuppföljning samt besöka befintliga samt presumtiva kunder som arkitekter, byggherrar och bostadsrättsföreningar. I rollen som säljare arbetar du nära de interna och externa projektledarna som stöttar i kalkyleringsunderlag och som i sin tur ansvarar för projekten och entreprenaden.

Resor förekommer i tjänsten, primärt inom Mälardalen och till Norrland.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som säljare inom B2B, gärna med projekt-/entreprenadförsäljning inom bygg eller industri med dokumenterat goda resultat. Du har övergripande byggnadstekniska kunskaper och förståelse för branschen. Vidare talar och skriver du flytande svenska och känner dig bekväm i både tal och skift på engelska.

Vi söker dig som är en målinriktad relationssäljare som trivs med att söka nya kontakter, drivs av att sälja, har stor ansvarskänsla, lätt för att lära och är noggrann. Kommunikation och samarbete är viktiga delar i ditt arbete. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du som söker är nyfiken, lösningsfokuserad och en professionell rådgivare med fokus på kvalitet och säkerhet.

Om Windoor

Windoor är en ledande specialiserad aktör i byggsektorn med kunden i fokus. Sedan 1985 utvecklar, tillverkar och marknadsför vi balkongsystem för fastigheter. Våra produkter förbättrar kvaliteten på boendet och ökar värdet på fastigheten för våra kunder.

Windoor Sverige är en del av WinGroup med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Turkiet. WinGroup ägs av det familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan.

Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera. Det gör Windoor till en trygg, engagerad partner som du kan känna förtroende för - från idé till färdigt utförande. För mer information om Windoor och våra produkter, besök www.windoor.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.