Säljare Bygg, Stockholm

Säljare Bygg, Stockholm

"Genom att lyssna på våra kunder kan vi förstå deras behov och förverkliga deras visioner"

Säljare - Bygg till Stockholm

Som Säljare i Stockholm mot byggrelaterad verksamhet har du även ansvar för våra kunder i norra Sverige. Du blir en nyckelspelare i vår säljorganisation.
  • Kunderna finns inom balkonginglasningar och räcken till bostadsrättsföreningar, entreprenörer och andra kunder inom bostadsbranschen.
  • Du kommer tillsammans med våra team av engagerade medarbetare att ansvara för att presentera och sälja Windoors marknadsledande balkonglösningar.
  • Du är en proaktiv rådgivare och bollplank åt såväl våra kunder som andra påverkare, t.ex. konsulter och arkitekter.
  • Tjänsten som Säljare utgår ifrån Stockholm som bas och du besöker även kunder i delar av Norrland.
Din profil

Windoor önskar en relationsbyggare som är engagerad, självständig och kreativ. Vi förväntar oss att du levererar en professionell och aktiv insats med en utpräglad vinnarmentalitet. Kunderna upplever dig som en professionell rådgivare som kan sätta sig in i deras problem och finna den rätta lösningen.

"Våra värderingar kunden i fokus, förtroende och engagemang är väldigt viktiga i vårt arbete. Genom att lyssna på våra kunder kan vi förstå deras behov och hjälpa dem att förbättra kvaliteten på sitt boende, samt öka värdet på deras fastigheter. Vi står för våra åtaganden långsiktigt och har en hög standard på kvalitet och service. Vi är alltid engagerade och tar initiativ och arbetar proaktivt, samtidigt som vi är innovativa och har mod att prova nya idéer och arbetssätt."

- Christer Rapp, VD

Generellt har du:
  • Du har erfarenhet av försäljning mot både nyproduktion och totalenreprenader
  • Förmåga till att självständigt planlägga och styra ditt dagliga arbete så att uppsatta mål nås.
  • God samarbetsförmåga och ett konsekvent och strukturerat arbetssätt.
  • God affärsmässig förståelse och inställning, så att riktlinjer följs för att få verksamhetsprocessen att hänga samman.
  • God lokalkännedom i Stockholm och ev. Norrland är meriterande.
  • Erfarenhet och kunskap gällande totalentreprenader/renovering är meriterande.
Windoor erbjuder en mycket självständig och spännande tjänst som Säljare i en informell miljö. Vi är en internationell koncern, där förändring och utveckling är en naturlig del av vardagen. Arbetet ger stor plats för personlig utveckling.

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på tel. 0707-500 385.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Windoor är en ledande specialiserad aktör i byggsektorn med kunden i fokus. Sedan 1985 utvecklar, tillverkar och marknadsför vi balkongsystem, uterum och fasadpartier för bostadshus samt fasader, glastak, fönster och dörrar för kommersiella fastigheter. Våra produkter förbättrar kvaliteten på boendet och ökar värdet på fastigheten för våra kunder.

Windoor Sverige är en del av WinGroup med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland och Turkiet. WinGroup ägs av det familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan.

Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera. Det gör Windoor till en trygg, engagerad partner som du kan känna förtroende för - från idé till färdigt utförande.

För mer information om Windoor och våra produkter, besök www.windoor.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, distriktsäljare, regionsäljare, fältsäljare, utesäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 dec (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!