Lönekonsult

Lönekonsult

Är du vår nästa Lönekonsult?

Vill du vara med och bygga vidare på Sveriges bästa redovisningsbyrå, ihop med och kunniga och hjälpsamma kollegor? Tillsammans driver vi utvecklingen framåt!

Vi sköter löneadministration åt företag över hela Sverige, från mindre företag med bara en anställd till större med flera hundra anställda. Vi letar efter dig som vill vara med och ta Win Win Ekonomi till ännu högre höjder!

Att arbeta som lönekonsult på Win Win Ekonomi

Som lönekonsult på Win Win Ekonomi sköter du (i samarbete med kollegor) lön åt små och medelstora företag. Vi är numera 6 lönekonsulter i teamet. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor. Som lönekonsult är det viktigt att du är duktig på att hålla deadlines och trivs med att stora delar av arbetet har fasta rutiner.

Vad vi erbjuder

Förutom att vi är ett riktigt gött gäng och erbjuder dig en arbetsplats i absoluta världsklass, så ser vi alltid till att äta frukost och lunch tillsammans. Vi har fokus på gemenskap, så att ta en AW tillsammans är inget ovanligt för det här gänget! Vi har också fokus på friskvård och tror starkt på att vi presenterar bäst när vi mår som bäst. Så vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till att träna på lunchen. Möjligheten till att jobba remote finns för den som önskar det, då vi har en hybrid lösning i dagsläget.

Det här förväntas du åstadkomma

Som lönekonsult ansvarar du för att samtliga löner blir korrekta och att de betalas ut i tid. Du arbetar både mot kund och självständigt vilket gör att det krävs både kommunikation och noggrannhet. Du kommer arbeta i lönesystemen som exempelvis Visma Lön 600, Agda PS och Fortnox. Vidare förväntas du som lönekonsult på Win Win Ekonomi även vara med och bidra till att vår byrå växer och når högt satta mål - exempelvis genom att få kunderna att rekommendera oss till andra företagare.

Du kommer bland annat att:
  • Agera som rådgivare inom områden kopplade till lön, exempelvis lagar och kollektivavtal, pension, HR och försäkring.
  • I dialog med kunden säkerställa att vi alltid levererar högsta kvalitet, till exempel genom att ha stabila digitala processer och rutiner samt tydliga deadlines.
  • Att arbeta med kvalitet, eftersom våra kunder förväntar sig att det vi levererar är korrekt och professionellt.
  • Agera som intern support i lönefrågor.
Lönekonsult – din önskade profil
  • Du besitter kunskaper inom löneområdet och att utveckla löneprocessen på ett proaktivt sätt samt att du förstår innebörden av att arbeta som konsult.
  • Du har 1 - 3 års erfarenhet från att ha arbetat med lön från en redovisningsbyrå eller löneavdelning.
  • Du är van vid digitalt arbete och har erfarenhet av lönesystem.
  • Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din, teamets och företagets prestation.
  • Du har en relevant utbildning inom löne-området, helst från en yrkeshögskola.
Vill du växa och utvecklas med oss?

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tillsammans gör vi upp en utvecklingsplan för dig. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Ansökan och mer information

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vi arbetar en grundlig urvalsprocess, som både innehåller flera intervjuer och flera tester. Samtliga kandidater får direkt efter ansökan besvara ett kort test online. Därefter sker urval, och sedan genomförs första intervjun på telefon. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare tester samt intervju på vårt kontor.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Amanda Melbe-Nyberg
Telefon 0707449959
Email Mejla Amanda Melbe-Nyberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.winwin-ekonomi.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020).
Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Vi har konsulter inom redovisning och lön. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa tjänster utgår från våra kontor i Globenområdet. Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se