HR Partner till Willys med placering Stockholm alternativt Norrland eller Göteborg

HR Partner till Willys med placering Stockholm alternativt Norrland eller Göteborg

HR Partner till Willys med placering i Stockholm alternativt Norrland eller GöteborgSöker du nya utmaningar och har erfarenhet av brett HR-arbete? Är du en resultat- och serviceinriktad person som vill vara del av ett engagerat team samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt? Då har vi tjänsten för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som HR Partner är du ansvarig för att stötta ett antal regionchefer och de butiker som ingår i regionen med HR frågor. Du arbetar brett med alla förekommande HR frågor, såsom rekrytering av butikschefer, arbetsmiljö och hälsa, kompetensutveckling och ersättarplanering samt visst systemstöd. Du kommer att driva projekt inom ditt specialistområde och även delta i utvecklingsprojekt inom andra HR-områden.

Du rapporterar till HR chefen och tillhör HR avdelningen på Willys supportkontor i Göteborg samt har kollegor i Stockholm och Kalmar. Du arbetar också i nära samarbete med Axfoods HR organisation.

Alla HR Partners har ett specialistområde som man driver utvecklingen och ansvarar för. Ditt specialistområde är kompetensutveckling. Det innebär att du driver och utvecklar kompetensområdet inom Willys utifrån våra strategier och i nära samarbete med Axfoodakademien, vår utbildningsenhet.

Willys är en rikstäckande kedja och du har din anställning på Willys med placering i Stockholm, Norrland eller Göteborg. Tjänsten innebär resor, främst till de butiker som ingår i dina regioner som är Norrland och Dalarna.

Erfarenhet, kunskaper och kompetensFör att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har vana av att själv driva utvecklingsprojekt. Du har en god förhandlingsvana, kännedom om detaljhandelsavtalet är en fördel men inget krav. Du drivs av att se lönsamheten i affären och HR´s roll i denna. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och nå resultat.

Som person är du driven och självgående och kan hantera både strategiska och operativa frågor. Du är kommunikativ och lyhörd och har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du är nyfiken och initiativrik och har god insikt i vilka prioriteringar som krävs för att skapa resultat och nå uppsatta mål. Att du tycker om att arbeta med människor och alltid sätter kundens bästa i centrum är en självklarhet.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som naturligt. Via Axfoodakademien erbjuds ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga gemensamma värderingar där alla strävar åt samma mål.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta HR chef Nilla Johansson eller HR Partner Ann-Charlotte Schröder, 031-733 36 54 eller 031-733 38 16. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-01-25. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.