Wiklunds söker Trafikvakter till Stockholm

Wiklunds söker Trafikvakter till Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta med säkerhet inom byggprojekt i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Som trafikvakt hos oss ansvarar du för att bland annat skydda personal och trafikanter i samband med fordonstransporter. Du leder trafiken och rapporterar avvikelser och gör rondering och kontrollering av skalskydd.

Du ingår i ett team med många kompetenta och engagerade kollegor och placering är ute på ett projekt i Stockholm och du kommer rapportera till projektansvarig.För rätt person är detta en möjlighet att arbeta i en expansiv och föränderlig organisation, där du kommer att bidra till Wiklunds fortsatta tillväxt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning, på heltid 40 timmar/veckan med varierande arbetstid utefter verksamhetens behov (vilket kan innefatta obekväm arbetstid). Tillträde efter överenskommelse och lön enligt kollektivavtal.

Vem är du
Vi söker dig som har Gymnasieutbildning och B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Har du kunskap inom Stockholm stads trafikanordningar och markarbeten i offentlig miljö är det meriterande.

Som person tycker du om att ta initiativ är engagerad och uppmärksam. Du har ett lugn och korrekt framträdande och är prestigelös. Du är kommunikativ och lösningsfokuserad och tycker kvalité och säkerhet är viktigt. Du är självgående, har god fysik och har hög arbetsmoral.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Wiklunds ligger i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.

På Wiklunds ser vi det som självklart att ha kollektivavtal för att skapa trygghet för dig i arbete och för framtiden. Som anställd har du möjlighet att nyttja våra tjänster till ett förmånligt pris. Vi arbetar med utvecklingsplan för alla våra medarbetare och alla anställda erbjuds friskvårdsbidrag, rikskortet, subventionerad sjukvård, förskottsemester och möjlighet till hälsokontroller.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Johan Wiklund på telefon 08 – 505 956 34.

Skicka din ansökan till jobb@wiklunds.se så snart som möjligt, dock senast 2019-07-17. Skriv "Trafikvakt" i ämnesraden. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Johan Wiklund
Telefon 08 505 956 34
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wiklunds.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde hos våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 200 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se