TA-ritare/Arbetsledare till Skanska

TA-ritare/Arbetsledare till Skanska

Om företaget
Välkommen till Skanska Industrial Solutions, ett dotterföretag inom Skanska Sverige AB! Här jobbar vi med helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. I vår verksamhet inom infraservice ingår bland annat drift och underhåll av Sveriges vägnät, och även brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten.

I dagsläget är vi ca 130 medarbetare över hela landet, och vi växer för varje år.

Nu söker vi på Skanska Industrial Solutions en TA-ritare med arbetsledaransvar som är redo att ta nästa kliv i en familjär organisation med högt i tak. Vill du vara med på resan?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha en bred och varierad roll som innefattar upprättande av TA-planer, tillståndsansökningar, ledande och uppföljning av ditt team, samt uppfölja våra högt ställda krav inom arbetsmiljö och säkerhet. Din roll innefattar mycket tid på fältet och kontakt med både nya och befintliga kundkontakter, underentreprenörer och dina anställda. Det är viktigt för tjänsten att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Kartago och Bluebeam, och givetvis är fler system starkt meriterande för tjänsten.

Du är en naturlig, positiv och engagerad arbetsledare för dina medarbetare och organisationen, och gillar att arbeta på ett företag med högt i tak. I nära samarbete med Produktionschef kommer du rita och ansöka om TA-planer, APD-planer, schakttillstånd, markupplåtelser och polistillstånd. Det är därför viktigt att du har god kännedom om lagar och regler inom säkra trafikanordningar, både för pågående projekt och tredje man.

Tjänsten utgår från Skanskas kontor i Västerhaninge, tjänsteresor i Storstockholm och övriga Sverige ingår i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta som TA-ritare
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta som arbetsledare
- Goda IT-kunskaper och erfarenhet inom Office-paketet
- Erfarenhet av Kartago och Bluebeam
- B-körkort
- Flytande svenska och god engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
- Arbete på väg 1 & 2
- C-körkort
- YH-utbildning inom arbetsledning

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald på arbetsplatsen som en styrka och tillgång, och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Skanska Industrial Solutions med Wikan Personal. Uppdraget är ett konsultuppdrag om 6 månader som sedan övergår i anställning hos Skanska Industrial Solutions.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Dennis Silvertun på 0708-942676 eller dennis.silvertun@skanska.se
Vid frågor gällande rekryteringen är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson på 0738-603641 eller erik@wikan.se eller Mikaela Ahl på 0738-603643 eller mikaela@wikan.se

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst, och tjänsten kan därför bli tillsatt innan utsatt datum.
Varmt välkommen med din ansökan, och varmt välkommen till Skanska Industrial Solutions!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Erik Samuelsson
Telefon 08-540 827 41
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Skanska Industrial Solutions, ett dotterföretag inom Skanska Sverige AB! Här jobbar vi med helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. I vår verksamhet inom infraservice ingår bland annat drift och underhåll av Sveriges vägnät, och även brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten. I dagsläget är vi ca 130 medarbetare över hela landet, och vi växer för varje år. Nu söker vi på Skanska Industrial Solutions en TA-ritare med arbetsledaransvar som är redo att ta nästa kliv i en familjär organisation med högt i tak. Vill du vara med på resan?