Erfaren trafikledare för helgarbete till Widriksson Logistik

Erfaren trafikledare för helgarbete till Widriksson Logistik

Uppskattar du ett omväxlande arbete, att hitta lösningar på problem och att vara en del av ett växande team? Vill du vara med och utveckla vår serviceförmåga och våra arbetssätt för att möta och överträffa våra kunders förväntningar? Då ska du söka jobbet som Trafikledare hos oss.

Widriksson Logistik är ett modernt distributionsföretag som erbjuder last mile-transporter i Stockholm och Göteborg. Vi är ett värderingsdrivet företag som har ambitiösa tillväxtambitioner och söker dig som delar vår vision om att vara en förebild, både i ditt arbete och i din personlighet.

Som trafikledare hos oss ansvarar du för kontakt och support till våra chaufförer, kunder och kollegor. Du ser till att arbetsdagens transporter löper på smidigt, även när oförutsedda situationer uppstår.

Huvuduppgifterna är att ha en helhetssyn över chaufförernas rutter, lösa problem och frågor som uppstår under deras rutt och att kommunicera med kunder via vår digitala leveransplattform, e-post och telefon. Du blir en viktig del för att säkerställa kundnöjdheten hos våra kunder. Ett av våra viktigaste nyckeltal!

Tempot är periodvis högt och ställer därmed krav på att du är effektiv, strukturerad och trots det höga tempot kan behålla fokus.

Som person så ser vi gärna att du är kommunikativ och har en hög känsla för service. Ditt engagemang, ditt driv och din målmedveten kommer att vara en avgörande del i vårt företags framgång.

Vi ser gärna att du har en bakgrund från liknande tjänst eller erfarenhet från kundservice som ställt krav på din kommunikativa förmåga och din fallenhet för service.

Vi tror på styrkan i mångfald och strävar efter att ha en bra mix av personligheter bland våra medarbetare. För oss är det viktigt man trivs på jobbet helt enkelt.

Vi sitter i moderna lokaler i Västberga, söder om Stockholm. Vi har kollektivavtal och erbjuder frisvårdsbidrag och goda möjligheter till utveckling och vidareutbildning.

Arbetet är förlagt varannan helg, både lördag och söndag.

Du är mer än välkommen att söka tjänsten genom att skicka ett CV och personligt brev till personal@widrik.se. Märk rubriken "Trafikledare helg".
Mer info
Email Mejla Widriksson Logistik
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.widrik.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2020 (25 dagar kvar)