Multifixare/flyttgubbe

Multifixare/flyttgubbe

Du packar och kör ut inredningsdetaljer till en bostad och är med och sätter upp delar av det på plats. Vid avslutade uppdrag packas det ihop och förs tillbaka till lagret.

Oftast finns det hiss men inte alltid, så det är ett fysiskt arbete, men det tyngsta ni bär är i princip soffor. Praktiska problem kommer uppstå i form av att t.ex. en lampa inte lyser, det måste göras hål i väggar, kapas saker och göras tillfälliga lösningar. Jobbet kräver också att du är ödmjuk och flexibel eftersom planer kommer ändras och omprioriteringar göras.

I andra hand kommer du bli allt i allo fixare, få ordning på lagret, åka och köpa inredning, åka runt och hämta/lämna nycklar, laga trasiga detaljer om det går och annat praktiskt lösningsorienterat som kan uppstå.

Ett plus är alltså om du har körvana, bra grundfysik, är en initiativtagare, ödmjuk, trevlig, flexibel och har någon vana av att hantera verktyg som skruvdragare och slagborr.

Om företaget:
En stylingfirma med högt tryck, vi har nu vårt lager i Spånga Centrum och jobbar mest inne i Stockholm. Främst stylar vi bostäder inför försäljning men har även butik och utför även andra inredningsuppdrag. Tanken för dig som anställd är att jobba ca50% till mitten av juni men beroende på tryck kan det öka (i nuläget mer) och även fortsätta efter sommaren. Du kommer köra runt en av skåpbilarna varvat med all form av fixande, välkommen till oss!!
Mer info
Kontaktperson Teo
Email Mejla Teo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.widadesign.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)