Marknadassistent / Juniorsäljare

Marknadassistent / Juniorsäljare

Vi söker nu en Marknadsassistent / Juniorsäljare med placering i Bromma. Vi erbjuder dig en administrativ roll med stora utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar med ett brett sortiment och skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar.

Din roll
Du kommer ingå i vårt svenska säljteam där huvudfokus blir att stötta våra säljare med administration. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, allt från offertbearbetning, kalkylering, underlag av orders till produktion, leveransbevakning, uppföljning och kundsupport.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmåga att planera, hålla god ordning och struktur, kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Du har både ett tekniskt intresse och förståelse för tekniken. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du har förmågan att skapa långsiktiga relationer och med god kommunikativ förmåga. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift. Du har gärna en eftergymnasial utbildning, gärna inom B2B eller har säljerfarenhet från ett tillverkningsföretag.

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
HR-chef Sophie Pantsar. Skicka gärna ett sms att du söker mig beträffande tjänsten, så återkommer vi till dig snarast möjligt, mobil: 0709-617013. Din ansökan skickar du till till personal@wica.se, senast 20-08-14
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 1 sept 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och säljer kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Vi är etablerade på marknaden och har tillverkat kyl- och frysdiskar sedan 1957. Våra kunder finns främst i Sverige, men också i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi ca 340 anställda.