Vill du köra buss i beställningstrafik?
Nu söker vi dig som iförd Westin uniform vill framföra våra fina kvalitetsbussar på ett mjukt och behagligt sätt. Du ska ha god servicekänsla, vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål.

Du ska ha mycket god lokalkännedom i Storstockholm samt behärska det svenska språket bra i tal och skrift samt göra dig förstådd på engelska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av busskörning och då helst från beställningstrafik, även linjekörning och taxi är meriterande. Vi söker busschaufförer för helgjobb och sommarvikarier med möjlighet till förlängning. Förare med fullgjord YKB premieras. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare.

Kvalifikationer

D-körkort och giltigt YKB. Svenska i tal och skrift, engelska i tal. Som person är du serviceinriktad, en viktig del av din arbetsdag är mötet med passagerarna och medtrafikanter.

Ansökan

Låter det här som om det är något för dig är du välkommen att skicka in din ansökan i form av ett personligt brev, CV och gärna ett foto. Sista ansökningsdag är den 31 mars, vi anställer efter hand vilket innebär att rekryteringen kan avslutas före den 31 mars.
I rekryteringprocessen ingår omfattande kör- och personliga tester, vi kommer även att be om utdrag från belastningsregistret.

Kontaktperson
Har du frågor eller vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att höra av dig på kontorstid till Merfid Sikira, Förarchef. +46 8 545 424 20. e-mail: merfid.sikira@westinbuss.se

Krav
Lokalkännedom om Stockholm. God svenska i tal och skrift. Kunskaper i engelska.

Meriterande
Flera års erfarenhet av busskörning, även linjekörning och taxi är meriterande. Fullgjord YKB.

Intervju
Viktigt att ta med på intervju giltigt Körkort, Förarkort och YKB kort.
Mer info
Kontaktperson Merfid Sikira
Telefon +46 8 545 424 20
Email Mejla Merfid Sikira
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Westin Buss grundades 1924 i Docksta. Kontoret i Stockholm startades upp 1990. Företaget bedriver beställnings- och skoltrafik i Sverige och Europa samt långlinjetrafik utmed Norrlandskusten.

Verksamheten är sedan 2005 lokaliserad i Ulvsunda Bromma med kontor, bussuppställning, tvätt- och servicehall med 35-40 bussar i olika storlekar beroende på säsong.