Westers medarbetare vill hjälpa till, talanger finnes!

Westers medarbetare vill hjälpa till, talanger finnes!

Drivna människor med sunda värderingar (som vi gärna hade behållit själva om omständigheterna tillåtit) står pga rådande situation redo för nya utmaningar. Söker ni något av nedan?

Vi har ett fåtal medarbetare på jakt efter nya utmaningar inom följande områden:
  • Innesäljare
  • Projektledare
  • HR-generalist
  • Lagermedarbetare
  • Budchaufför
  • Kock
Kvalitativt, flexibelt, kreativt, personligt och omtänksamt. Våra medarbetare är fantastiska ambassadörer för Westers värdeord, de lever och andas dem! Med stor sorg tvingas vi släppa några fantastiska människor och utmärkta, skickliga yrkespersoner. Men... Det är också en fantastisk chans för ER att få lära känna dem och ta del av deras personer och kompetenser. Kontakta oss för mer information om vad våra medarbetare kan göra!

#talangerfinnes
Mer info
Kontaktperson Mårten Kask (VD)
Telefon 070-710 59 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Hotell & Restaurang, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.westers.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Westers är en av Stockholms största leverantörer av catering, eventproduktion och uthyrare av eventlokaler. I över 30 år har vi byggt vår verksamhet på människor som har sunda värderingar, som är övertygade att kunden är kung och att en personlig service fylld av genuin omtanke är guld värd. Med eget produktionskök på Liljeholmen, ett starkt team av projektledare och tre fantastiska eventlokaler på Stockholms bästa adresser, strävar vi efter att leverera tillställningar och firanden utöver det vanliga.