HSE Konsulter

HSE Konsulter

WermKon erbjuder kvalificerade tjänster inom arbetsmiljö och säkerhet. Brinner du, liksom vi, för att alla har rätt att arbeta i en trygg och säker miljö ska du läsa vidare.

Vi fortsätter vår tillväxtresa och behöver därför utöka vår styrka med ytterligare kvalificerade HSE-konsulter.

Som HSE-konsult driver och samordnar du miljö-, kvalitets, säkerhets-, risk- och brandskyddsfrågor i projekt, ofta större byggprojekt inom industrin. Du säkerställer att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför riskanalyser, utbildningar samt utvärderar och sammanställer HSE-data och rapporter.

Du har gedigen erfarenhet av HSE-arbete eller liknande och gärna erfarenhet från industrin. BAS-U erfarenhet och/eller utbildning är meriterande. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är strukturerad, driven, prestigelös och trygg i dig själv. Du prioriterar säkerhet och sätter alltid människan i första rum.

Vårt huvudkontor ligger i Karlstad men våra uppdrag sträcker sig över hela Sverige med viss tyngdpunkt i mellansverige. Projektet styr var ditt arbete är så du bör vara bekväm med att resa och leva "konsultliv" i perioder. För närvarande har vi ökade behov av resurser till våra projekt i Stockholm och Skellefteå.

Välkommen med din ansökan till Hanna Söreklint, HR-partner på hanna@wermkon.se.

Hanna svarar även på frågor rörande tjänsten, 070-366 31 41.
Ansökningar hanteras löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %.

Mer information om WermKon hittar du på www.wermkon.se
Mer info
Kontaktperson Hanna Söreklint
Telefon 070-366 31 41
Email Mejla Hanna Söreklint
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett gäng jordnära och glada personer som jobbar med några av de största företagen. Vi brinner för att skapa säkra arbetsplatser från start till klart.

Vi växer ständigt och har siktet inställt på att bli lagom stora. För vi vill fortsätta vara ett personligt företag som jobbar tillsammans och nära med våra kunder.

På Wermkon blir du en del av ett gäng där alla har något viktigt att bidra med. Här är alla medarbetare det viktigaste som finns.