Talent Partner

Talent Partner

Nu har jag jobbat ensam i några månader och det är kul men inte lika kul som att få göra en resa tillsammans med någon, så nu söker jag en kollega som brinner för området LÖN/HR och för rekrytering/konsultuthyrning lika mycket som jag.

Rollen
Du kommer att intervjua, matcha, lägga ut välskrivna annonser, skriva kandidat presentationer samt vara min närmaste kollega och högra hand. Vi kommer göra skillnad tillsammans!

Om dig
Jag tror att du jobbat med rekrytering eller search i någon form förut och att du har ett stort intresse för människor och affärer. Dessutom skriver du bra och är duktig på att formulera dig i tal och skrift. Som person hoppas jag du är nyfiken, nätverkande och förtroendeingivande samt trygg. Du är ärlig, håller det du lovar och har en stor portion humor för jag gillar att skratta tillsammans?. Har du jobbat med försäljning är det ett plus men inget krav.

Våga göra fel
Jag ser hellre att du gör, är en doer som tar initiativ än en person som är rädd för att göra fel. Det är av misstagen vi lär oss och då kan vi bli bättre och bättre. Att ha mod och hela tiden utmana samt pröva det oprövade värdesätter jag högt. Du är prestigelös och lösningsorienterad. I min värld är det nämligen problem vi löser och det kan man göra på många sätt. Jag hoppas du gillar att jobba proaktivt och ha ett öra mot marknaden. Att vara uppdaterad och i ständigt lärande är bland det viktigaste jag vet. Det händer mycket inom området lön nu, och det är därför viktigt att vi tillsammans ligger i framkant med vad marknaden eftersöker.

Vad jag saknar
Du minns de kandidater du träffat och vet vad de drömmer om, dessutom är du noggrann med att administrera för att sedan snabbt kunna leta upp alla stjärnor du träffat. Det betyder att du har ordning och struktur, egenskaper jag har mindre av?. Vi behöver komplettera varandra.

Julaftoneffekten
Dessutom behöver du ha en inre motor, vara envis, tålmodig och ha GRIT. Jag lovar att lära dig allt jag kan och ser fram emot att få lära mig av dig. Jag tror på starka samarbeten, tilltro och ärlighet. Att vara transparent är en framgångsfaktor och alltid ha kunden och kandidaten i centrum, det är därför vi finns här.

När allt klaffar brukar jag kalla det för ”julaftoneffekten”, det ska vi ha många gånger tillsammans.

WHY
Att hjälpa en kandidat och en kund att hitta varandra, dvs vara verktyget för att det skall hända är mitt sanna WHY, hoppas du vill vara med och se när det händer!

Min familj
Jag jobbar tillsammans med ett skönt gäng på Wepartner som är en broker inom Ekonomiområdet. Vi är totalt 5 personer, och jag och min ”familj” har ett superfint kontor på Östermalm och vi gillar att hänga och göra affärer ihop.

Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt! Har du frågor gällande tjänsten så tveka inte att kontakta barbara.lidholt@wepartner.se eller 0765259047.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (61 dagar kvar)