Lageransvarig till Wendros i Bromma

Lageransvarig till Wendros i Bromma

Tjänstebeskrivning

Vill du komma till en familjär arbetsplats där du får arbeta i en bred och självständig roll på lagret?

I rollen som Lageransvarig kommer du att vara ansvarig för Wendros plock- och packfunktion. I dina arbetsuppgifter ingår allt från att ta emot inkommande gods och registrera dem i Visma till att skriva ut plocklistor och plocka orderns som ska ut till kund.

Du är ensam ansvarig i rollen på lagret men har alltid nära till kollegor för stöd och hjälp.

Krav på person

För att passa i rollen som Lageransvarig tror vi att du trivs i en roll där du får ta ansvar och vara med och påverka. Du gillar när ditt arbete gör avtryck ut i organisationen och du jobbar bra när det är mycket att göra.

Du behöver inte ha arbetat med lager, plock eller pack tidigare utan vi lägger mer vikt vid dina personliga egenskaper. Du är trygg i dig själv och vet vad du vill eftersom tjänsten är långsiktig.

Du talar och skriver på svenska och engelska och du har tidigare arbetat med dator som verktyg.
Körkort och truckkort är inget krav.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Grindstuvägen 40, Bromma

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wendros är en välkänd Nordisk distributör av spel och film. Företaget grundades 1976 och med sin långa erfarenhet i branschen ser Wendros till att både små och stora utvecklare känner sig hemma. Sedan 2002 har Wendros katalog vuxit till över 20 partners och över 200 utgivna titlar.
Wendros finns och är representerade i alla de nordiska länderna.
Vi är ett entreprenörsdrivet bolag och är idag åtta anställda.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lageransvarig, lagerarbete, Bromma, heltid