Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Dina arbetsuppgifter

Well Fastigheter är i dagsläget i en expansiv fas och söker nu en redovisningsekonom för start omgående. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, samt vara delaktig i månads- och årsbokslut.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och även praktisk erfarenhet av redovisningsarbete. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen. Som person ser vi att du är ansvarstagande, självgående och prestigelös.

Detta är en direktrekrytering, där rekryteringsprocessen sköts av oss på Studentwork. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Well Fastigheter grundades 2010 med visionen att skapa unikt designade, klimatsmarta bostäder där arkitektur och teknik gifts samman på ett estetiskt, attraktivt och hållbart sätt.

Idag har Well Fastigheter vuxit till en fastighetskoncern med ett bredd utbud av fastigheter och innovativa finansieringsmodeller för våra kunder. Vi har allt från små bostadsföreningar i natursköna Stockholmsförorter, Stockholms högsta två torn med upp till 2000 bostäder, till självförsörjande fjällvillor i hjärtat av Härjedalen.