Talent Solutions Specialist till We Select

Talent Solutions Specialist till We Select

Vill du vara med och hjälpa ett av Sveriges snabbast växande företag att växa ännu snabbare? Då har vi utmaningen för dig! Under 2020 kommer vi att revolutionera, innovera och digitalisera hur företag attraherar och rekryterar topptalanger. Vill du bli en del av ett roligt och innovativt företag i en mycket spännande fas? Då kan just du vara vår nästa Talent Solutions Specialist!

Du går förmodligen in i rollen som Talent Solutions Specialist efter att ha varit specialiserad inom området Talent Acquisition (TA) under ett par år och du drivs av tätt samarbete med kund och utvecklande av kundresan. Förmodligen känner du dig fast i rekryteringshantverket och att dina förmågor och kapacitet begränsas av detta. Du vill fortsätta utvecklas tillsammans med kollegor och våra kunder i långsiktiga strategiska samarbeten.

Du kommer vara med att forma nystartad funktion på företaget. Tillsammans med Head of Operations och övriga kollegor lyfter vi oss till nästa nivå.

Vilka är vi?
We Select hjälper innovativa, snabbväxande och ambitiösa företag att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbt, smart och kostnadseffektivt. Hur? Genom att kombinera digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, datadriven annonsering och HR-tech.

Vi har unika samarbeten med vår tids största social mediaplattformar. Vi kombinerar tech med Employer branding och rekryteringsstrategier som vänder upp och ner på den traditionella synen på området TA. Imorgon är vår lösning en självklarhet för moderna företag.

Bara under de senaste fyra åren har vi vuxit med +300%, blivit utsedda till ett DI Gasell-företag fyra gånger, gått till final i LinkedIn Talent Awards, blivit utsedda till ett av Sveriges Superföretag, gått till final i Employer Branding-SM och vunnit Årets Rookie. Utan tvekan fantastiska prestationer – men vi har bara börjat och kan med din hjälp åstadkomma ännu mer. Under 2020 vill vi växa och bli ännu snabbare, smartare och starkare.

Vad kommer du att få göra?
Ta nästa steg och flytta fokus mot att designa och leverera nästa generations fullskaliga TA-lösningar till såväl startups som multinationella företag och organisationer.

Med dittaffärstänk och driv att lyckas möjliggör du flertalet parallella kundresor samtidigt. Tillsammans med experter från vår marknadsavdelning, tech-team och sälj är du aldrig ensam att skapa framgång med kund

Mer specifikt kommer du:
  • Inse att TA är så otroligt mycket mer än enbart rekrytering och att det finns ett otroligt kundvärde i att leverera en kombinerad tjänst som går att skräddarsy efter varje kunds specifika behov
  • Vara passionerad i att föra en process från start till mål för även om vi har en bred syn på området TA är fortfarande lyckade rekryteringar målet för alla våra kunder
  • Agera konsultativt, dels som TA-expert mot nya kunder och dels med befintliga kunder
  • Få stor möjlighet att förändra världens viktigaste bransch (dvs den som ser till att alla andra branscher ens existerar). Utan kompetens, ingen innovation, inga företag.
Vem är du?
I den här rollen har du:
  • En given Hit-the-ground-running attityd och vägvinnande sätt med kund
  • Vilja och förkärlek att bygga och utveckla relationer
  • Troligen jobbat inom TA några år och gärna i rollen som rekryteringskonsult, KAM eller motsvarande.
  • Förmodligen en akademisk examen och stort intresse för människor och förmåga att förstå affärer.
Vårt kontor ligger mitt i Stockholm, endast två minuters promenad från T-centralen och ett stenkast bort från Stockholms nya techhubb Brunkebergstorg, där vi har sällskap av företag som Facebook, WeWork, Microsoft och Spotify.

Redo att förändra hur företag attraherar och rekryterar topptalanger? Följ med på vår resa under 2020!

Ansök redan idag!
Ansök snabbt och enkelt, utan CV och personligt brev, genom att svara på frågorna i vårt ansökningsformulär! Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast den 25 januari 2020. Har du en fråga om tjänsten? Hör av dig till Jacob Holmberg, Head of Operations. jacob.holmberg@weselect.com eller 0707 25 89 10
Mer info
Kontaktperson jacob.holmberg@weselect.com
Telefon 0707 25 89 10
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

We Select hjälper innovativa, snabbväxande och ambitiösa företag att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbt, smart och kostnadseffektivt. Hur? Genom att kombinera digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, datadriven annonsering och HR-tech.

Bara under de senaste fyra åren har vi vuxit med +300%, blivit utsedda till ett DI Gasell-företag fyra gånger, gått till final i LinkedIn Talent Awards, blivit utsedda till ett av Sveriges Superföretag, gått till final i Employer Branding-SM och vunnit Årets Rookie. Utan tvekan fantastiska prestationer – men vi har bara börjat och kan med din hjälp åstadkomma ännu mer. Under 2020 vill vi växa ännu snabbare, smartare och starkare.