Account Manager / Account Executive

Account Manager / Account Executive

Vill du vara med och hjälpa ett av Sveriges snabbast växande företag att växa ännu snabbare? Då har vi utmaningen för dig! Under 2020 kommer vi att revolutionera, innovera och digitalisera hur företag attraherar och rekryterar topptalanger. Vill du bli en del av ett roligt och innovativt företag i en mycket spännande fas? Då kan just du vara vår nästa Account Executive!

We Select hjälper innovativa, snabbväxande och ambitiösa företag att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbt, smart och kostnadseffektivt. Hur? Genom att kombinera digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, datadriven annonsering och HR-tech. Bara under de senaste fyra åren har vi vuxit med +300%, blivit utsedda till ett DI Gasell-företag fyra gånger, gått till final i LinkedIn Talent Awards, blivit utsedda till ett av Sveriges Superföretag, gått till final i Employer Branding-SM och vunnit Årets Rookie. Utan tvekan fantastiska prestationer – men vi har bara börjat och kan med din hjälp åstadkomma ännu mer. Under 2020 vill vi växa ännu snabbare, smartare och starkare.

Vad kommer du att få göra?
Som Account Executive hos oss etablerar du nya affärsmöjligheter genom att presentera våra fantastiska, innovativa lösningar inom Talent Attraction, HR-tech och Employer Branding. Du kommer få:
  • Ansvar för hela säljprocessen från att boka första mötet, till offert och vunnen affär.
  • Vara med och bygga, utveckla och exekvera säljstrategier som kommer att förändra hela branschen.
  • Samarbeta nära fantastiska kollegorna, både i ditt säljteam och i andra affärsområden för att erbjuda marknadens bästa lösningar.
Du blir en bärande del i Sveriges mest ambitiösa säljteam bestående av en SDR (som genererar leads) och tre Account Executives. Du kommer att rapportera till Head of Sales.

Vem är du?
  • Du har minst några års erfarenhet av försäljning, med fördel inom rekrytering, annan tjänsteförsäljning och/eller SaaS-lösningar.
  • Du har erfarenhet av, och trivs bäst i en snabbrörlig, dynamisk och mycket innovativ miljö.
  • Du är förtroendeingivande och har en förmåga att skapa både goda resultat och god stämning!
Du erbjuds en mycket brant och spännande utvecklingskurva. We Select finns redan idag i sex länder men vår ambition och målsättning är att under året växa ytterligare på en internationell marknad.

Vårt kontor ligger mitt i Stockholm, endast två minuters promenad från T-centralen och ett stenkast bort från Stockholms nya techhubb Brunkebergstorg, där vi har sällskap av företag som Facebook, WeWork, Microsoft och Spotify.

Redo att förändra hur företag attraherar och rekryterar topptalanger? Följ med på vår resa under 2020!

Ansök redan idag!
Ansök snabbt och enkelt utan CV och personligt brev genom att svara på frågorna i vårt ansökningsformulär! Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast den 31 januari 2020. Har du en fråga om tjänsten? Hör av dig till Maria Sjöman, Talent Acquisition Consultant, via maria.sjoman@weselect.com eller 0727 42 47 47.
Mer info
Kontaktperson maria.sjoman@weselect.com
Telefon 0727 - 47 42 42
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.com/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

We Select hjälper innovativa, snabbväxande och ambitiösa företag att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbt, smart och kostnadseffektivt. Hur? Genom att kombinera digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, datadriven annonsering och HR-tech.

Bara under de senaste fyra åren har vi vuxit med +300%, blivit utsedda till ett DI Gasell-företag fyra gånger, gått till final i LinkedIn Talent Awards, blivit utsedda till ett av Sveriges Superföretag, gått till final i Employer Branding-SM och vunnit Årets Rookie. Utan tvekan fantastiska prestationer – men vi har bara börjat och kan med din hjälp åstadkomma ännu mer. Under 2020 vill vi växa ännu snabbare, smartare och starkare.