Senior Förvaltare

Senior Förvaltare

Senior Förvaltare
Vi söker för kunds räkning en Senior Förvaltare till ett etablerat och handlingskraftigt fastighetsföretag i centrala Stockholm. Har du en lång och gedigen bakgrund inom förvaltning av kommersiella fastigheter? Vill du utvecklas i ett företag som värdesätter långsiktiga och bestående relationer? Då kan du vara den vi söker!

Om Rollen
I rollen som Senior Förvaltare är du budget- och resultatansvarig över företagets fastighetsportfölj bestående av kommersiella fastigheter samt ha det övergripande ansvaret över fastigheterna. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm men förväntas att besöka dina hyresgäster minst två gånger om året för att bibehålla och utveckla den goda kundkontakten. Det geografiska läget på fastigheterna är huvudsakligen i södra Sverige. Du kommer att ingå i ett mindre team med bred kompetens och du förväntas även vara en viktig medarbetare med spetskompetens inom ditt område. Tillsammans kommer du med dina kollegor att arbete mot företagets mål och vision.

Vidare innebär rollen att upprätta affärsplaner, komma med förslag för att utveckla fastighetsbeståndet, handla upp och genomföra investeringar samt se till att myndighetskrav uppfylls. Du kommer även att sköta förhandlingar kring lokalhyresavtal och ansvara för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhålls projekt. Arbetet är fritt, omväxlande och du planerar i hög grad ditt eget arbete.

Om dig
Vi tror att du har flera års erfarenhet av en liknande roll inom kommersiell fastighetsförvaltning, gärna detaljhandeln, och är mycket van vid att samordna underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du har även en högskoleutbildning inom relevant område. Vi tror också att du har ett genuint intresse och en förståelse för kundens behov samt har ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Som Senior Förvaltare hos vår kund är det angeläget att ha ett intresse men framförallt en förståelse för hållbar fastighetsutveckling. Du kommer att förvalta företagets fastighetsportfölj där ambitionen är centrerad kring att utveckla bestående fastigheter och livsmiljöer.

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. För dig är struktur en avgörande faktor för lönsamt arbete och drivs av att se resultat. Du har en naturlig fallenhet för att samarbeta och är en god arbetskamrat. Utöver detta tror vi att du är ambitiös och prestigelös samt motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 3 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel.0735 27 09 05.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Winberg
Telefon 0735 27 09 05
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Ekonomi, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (8 dagar kvar)