Rekryteringsassistenter till We Select

Rekryteringsassistenter till We Select

Gillar du förändringar och vill vara med på en spännande resa? Vi söker nu fler Rekryteringsassistenter till vårt team som vill vara involverade i stora delar av rekryteringsprocessen, ta ägandeskap och utmanas på ett innovativt företag som utmanar marknaden på fler än ett sätt.

Din roll
Som Rekryteringsassistent hos oss ansvarar du för att stötta rekryterarna i deras processer med bland annat annonsering, search, telefonintervjuer och referenstagning. Med tiden ser vi gärna att du tar ytterligare ansvar i rekryteringsprocessen och blir mer involverad i samtliga moment. Rekrytering hos oss innebär inte bara rätt person på rätt plats, utan för oss är det så mycket mer. Det är en långsiktig resa, en kvalitativ process och upplevelse där alla delmoment spelar en lika viktig roll. Rollen som rekryteringsassistent är alltså helt avgörande för att vi som helhet ska kunna leverera mästarklass till våra kunder. Hos oss får du vara med och skapa framgångsrika samarbeten med många av Sveriges största bolag. Du välkomnas till ett härligt team om åtta Rekryteringsassistenter på vårt kontor på Drottninggatan!

Din profil
Vi söker främst dig som är student och vill ha en deltidstjänst vid sidan av dina studier, samt har minst 1 år kvar av dina studier. Nuvarande Rekryteringsassistenter arbetar vanligen 2 dagar i veckan och schemalägger sig själva efter verksamhetens behov. Det absolut viktigaste är dock att du likt oss, har ett stort intresse för rekrytering, affären och kundrelationen.

Grundläggande kvalifikationer:
  • Goda datakunskaper
  • Minst 1 års erfarenhet av administrativt arbete och kundservice
  • Påbörjad universitetsutbildning med minst 1 år kvar av dina studier

Variationen på uppgifterna är stor och arbetstempot högt, därför söker vi dig som trivs med att ta eget ansvar och som vågar äga uppgiften. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering sedan tidigare. Du kommer samtidigt märka att vår kultur genomsyras av hjälpsamma kollegor och en tro på att vi har mycket att lära av varandra.

Som person
Vi ser gärna att du är en strukturerad, serviceinriktad och förtroendeingivande person som brinner för att vara motorn i ett effektivt maskineri. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och driver självständigt ditt arbete framåt med en simultan förmåga att se helheten och värdet i att vi är bäst tillsammans. Vidare är du snabblärd, prestigelös och flexibel. Troligtvis har du minst 1 års arbetserfarenhet av administrativa uppgifter och kundservice. Du mår bäst i en miljö där teamet sporrar varandra i att hela tiden bli bättre och nå nya nivåer när det kommer till effektiva arbetssätt, leverans och service, så väl internt som mot externa parter.

We Are Game Changers. We Add Value. We Make Heroes.
Kunder och kandidater är superviktiga för oss, men inte viktigare än vi som är här. Vi tror att nyckeln till en hög leverans till kund och en fantastisk kandidatupplevelse börjar innanför våra egna väggar med en stark kultur och tydliga värderingar. Med oss får du vara med och skapa något större tillsammans med dedikerade och ambitiösa kollegor.

Ansökan
Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med många av Sveriges mest attraktiva och inspirerande arbetsgivare på samma gång! Har vi gjort dig nyfiken? Skicka in din ansökan redan idag. Självklart kan du söka tjänsten direkt genom mobilen med din LinkedIn-profil. Har du några frågor om oss eller hur det är att jobba på We Select, kontakta Linda Hedlund, 073-651 61 38.

Sista ansökningsdag är 26 november och intervjuer kommer att ske i början av december.

Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Hedlund
Telefon 073-651 61 38
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 26 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges snabbast växande rekryterings- och kompetensförsörjningsbolag. Nyligen blev vi utsedda till Gasellbolag för tredje året i rad, men vi nöjer oss inte där. Vi fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Även om det är många spännande nyheter på gång innanför våra väggar så är kompetensförsörjningen till 100 av Sveriges 200 största företag fortfarande vår kärnverksamhet och vårt hjärta, som vi är oerhört stolta över. Läs gärna mer om oss på weselect.se.