Projektledare inom E-learning till Teknologisk Institut

Projektledare inom E-learning till Teknologisk Institut

Teknologisk Institut är ett av Nordens mest framgångsrika företag inom kompetensutveckling. Med hundratals kurser, interaktiv onlineutbildning och konferenser bidrar vi årligen till uppåt 10 000 personers kompetensutveckling.

Trivs du med att driva projekt på ett självgående sätt?
Har du ett stort intresse för vad som händer i samhället och vill arbeta med kompetensutveckling i en ambitiös organisation med kompetenta kollegor? Vill du driva ett eget affärsområde och växa tillsammans med oss? Sök då tjänsten som projektledare inom E-learning hos Teknologisk Institut!

Arbetsuppgifter
Som projektledare inom E-learning blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att producera och förvalta kvalitativa, och av marknaden efterfrågade, onlineutbildningar.
Inom ramen för detta ingår:

  • Behovsbedömning och omvärldsbevakning för att identifiera och undersöka idéer till nya kurser. Du har ansvar för produktionsplan och budget inom ditt affärsområde.
  • Konceptutveckling samt manusskrivande för nya kurser i samarbete med kursledare.
  • Skriva program- och copytexter för presentation av kursen på hemsida samt i annan marknadsföring.
  • Identifiering och kontraktering av externa kursledare.
  • Skapa pedagogiskt kursinnehåll (video, text, ljudinspelningar, kunskapsprov mm).
  • Lägga upp och förvalta kursinnehåll i vårt LMS
  • Ta hand om och besvara frågor från kunder samt sköta löpande administration av befintliga kurser.
Du välkomnas till vårt fina kontor på Kungsholmen och rapporterar till Team leader projektledning. Det finns även möjlighet att utgå från vårt
Göteborgskontor om du bor i Göteborgsområdet.

Erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område samt ett eller ett par års erfarenhet av arbete inom E-learning eller som digital utbildningsproducent. Vi tror att du har erfarenhet av projektledning och är en duktig skribent som behärskar det svenska språket väl, både i tal och i skrift. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av manusskrivande samt inspelning och redigering av videos.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen har du ett högt driv, är snabb i tanken och mycket resultatorienterad. Du är initiativrik, nyfiken och analytisk med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya områden och förstå målgruppens behov. Då arbetet innebär ett högt produktionstempo med många kontaktytor ser vi att du är en orädd, kommunikativ och relationsskapande person som trivs med att ta ett stort ansvar och driva projekt från start till mål.

Du välkomnas till en arbetsplats med en stimulerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi har en stark gemensam ambition att fortsätta växa, ständigt förbättra vår kompetens och vårt utbud av attraktiva konferenser samt utbildningar. Du blir en del av ett glatt och prestigelöst gäng med bra sammanhållning, stor drivkraft och som brinner för sitt arbete. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 22 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer, tel. 0739- 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!

Teknologisk Institut AB är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom kompetensutveckling av yrkesverksamma. Vårt erbjudande består av ca 200 öppna kurser med ett tydligt fokus och lärinnehåll inom teknik och ledning, ca 200 utbildningskonferenser med fokus på att sprida erfarenheter och kunskap, nätverksträffar för att brygga dialog och samverkan mellan leverantörer och beställare. Vi satsar på att bli Sveriges ledande utbildningsföretag och på flera områden är vi väl positionerade redan nu. För att nå vårt mål krävs fokus och satsningar, där vi under 2015 både förvärvade verksamhet likväl som startade nya bolag inom utbildning vid sidan av en fin utveckling i befintlig verksamhet. Vår vision är att bidra till en kompetentare värld. Vägen dit tror vi handlar om att rusta våra kunder och deltagare med kunskap och insikter och genom det bidra till framgång för individ, företag och organisationer. I Sverige är vi drygt 50 personer på tre kontor i Stockholm och Göteborg. Bolaget är ett helägt dotterbolag till danska Teknologiska Institut med drygt 1300 medarbetare och en dryg miljard i årsomsättning. I Norden bedrivs en betydande forsknings-, konsult- och utbildningsverksamhet. Läs mer på www.teknologiskinstitut.se

Sökord: E-learning, Onlineutbildning, Digital utbildning, Utbildningsproducering, Projektledning, Produktutveckling, Utbildning, Omvärldsbevakning, Research, Identifiera målgrupp, Kompetensutveckling, Learning Management Systems
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teknologiskinstitut.se/
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (4 dagar kvar)