Digital Marketing Assistant till We Selects Marknadsavdelning

Digital Marketing Assistant till We Selects Marknadsavdelning

We Select växer så det knakar! Efter att ha tagit över totalt 700 kvm på Drottninggatan planerar vi att fortsätta expandera, både internt och externt. Idag jobbar vi med över 100 av Sveriges 200 största varumärken och för att kunna fortsätta erbjuda marknadens mest kvalitativa processer ser vi till att aktivt följa med i utvecklingen online. Vi hjälper våra kunder med nya tillvägagångssätt och metoder för att kunna stärka deras varumärken på kandidatmarknaden.

Men expansion betyder också mer att göra så därför söker vi nu en Digital Marketing Assistant som kan avlasta oss i det dagliga arbetet - så att vi kan fokusera ännu mer på att bli världens bästa marknadsavdelning.

Vi söker främst dig som är student och vill ha en deltidstjänst vid sidan av dina studier, ca 2 dagar i veckan beroende på behov och tillgänglighet.

Vår kompetens är bred och för att lyckas så bra som möjligt ser vi gärna att du har erfarenhet inom några av följande områden:
  • Adobe-programmen (främst After Effects, men även InDesign och Photoshop)
  • Skapa content och skriva copy
  • Annonsering i sociala medier
  • PowerPoint
Det viktigaste för oss är att hitta rätt person till vårt team – vi kommer inte att stirra oss blinda på vilken skola du gått på eller vilken utbildning du har. Givetvis är det ett plus i kanten om du har tidigare erfarenhet, men det är minst lika viktigt med inställning, vilja och engagemang! Vi vill ta med oss någon på denna resa som vi kan utvecklas med, lita på och skratta med. Självklart jobbar vi hårt, för vem kan gå hem när man har flow eller när en kollega behöver en som mest? Men vi kan också gå hem klockan 17.00, ta ut veckans friskvårdstimme och snacka om livet under arbetstid.

Skicka in din ansökan till We Selects Marknadsteam redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen,

Emilia Eriksson, Head of Marketing

emilia.eriksson@weselect.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.com
Sista ansökningsdag 27 sept (6 dagar kvar)