We Dont HaveTime söker en Community Project Manager

We Dont HaveTime söker en Community Project Manager

Vi befinner oss i en expansiv fas och vill förstärka organisationen med tre spännande och viktiga tjänster varav en är rollen som Community Project Manager. Brinner du för klimatfrågan? Det finns i så fall ingen tid att vänta, så ansök redan idag! #WeDontHaveTime


Vi erbjuder

Möjlighet att fortsätta bygga världens största sociala nätverk för klimatet. Om det är viktigt för dig att lägga arbetstiden på något som kan göra stor skillnad så har du här en sällsynt god möjlighet. Vi ska nu utöka teamet på 15 personer med ytterligare några förstärkningar, och vår stora tillväxt av partnerföretag och engagemang bland våra ambassadörer medför att vi ser för oss en fortsatt brant utvecklingskurva för vår organisation och dess genomslag. Vi behöver fler som vill vara med på resan!

Om tjänsten
Som Community Manager har du en paraplyroll i organisationen. Du har ett proaktivt förhållningssätt och gedigen kunskap och intresse för sociala medier. För att kunna vägleda andra och bidra till att bra innehåll produceras så behöver du ha koll på vad som händer på sociala medier kopplat till klimatet. Du kommer att ha många olika kontaktytor och ansvarar för att stötta, engagera och motivera våra klimatambassadörer och se till att de har vad de behöver för att lyckas i sin påverkan.

Du följer upp och mäter aktiviteter och är van att driva och leda olika typer av projekt och samarbeten. Rollen är en väldigt central del inom vår marknadsavdelning och du förväntas ha en utvecklingspotential till att brett kunna bidra till vår fortsatta framfart i takt med att vi växer.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du en social relationsbyggare som duktig på att bygga nätverk och kommunicera. I din roll som ansiktet utåt behöver du ha en personlighet som engagerar människor omkring dig. Du har ett djupt klimatengagemang och har lätt för att anpassa dig till olika sammanhang. Rollen innebära mycket eget ansvar så det är viktigt att du är strukturerad och självständigt kan utvärdera och analysera våra olika aktiviteter.

Du är duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Om du kan fler språk så är detta meriterande eftersom att vi jobbar internationellt. Att omvandla utmaningar till möjligheter och få saker att hända är naturligt för dig. Du har förmodligen några års erfarenhet av liknande roller, gärna inom kommunikation eller projektledning på en byrå.

Ansökan
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Annika Persson på 0708-775569 eller på epost annika.persson@roirekrytering.se. Välkommen med din ansökan senast den 21 april 2021. Du ansöker via länken "Sök tjänst". Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ta en minut till att lära mer om vår verksamhet och förstå hur du kan bidra - se filmen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)