We Dont Have Time söker en ambitiös Executive Trainee

We Dont Have Time söker en ambitiös Executive Trainee

Vi befinner oss i en expansiv fas och vill förstärka organisationen med tre spännande och viktiga tjänster varav en är rollen som Executive Trainee. Har du en hög ambitionsnivå, gillar att nå resultat, vill lära massor genom att jobba som VD:s högra hand och dessutom brinner för klimatfrågan? Det finns i så fall ingen tid att vänta - ansök redan idag! #WeDontHaveTime


Vi erbjuder

Möjlighet att fortsätta bygga världens största sociala nätverk för klimatet. Om det är viktigt för dig att lägga arbetstiden på något som kan göra stor skillnad så har du här en sällsynt god möjlighet. Vi ska nu utöka teamet på 15 personer med ytterligare några förstärkningar, och vår stora tillväxt av partnerföretag och engagemang bland våra ambassadörer medför att vi ser för oss en fortsatt brant utvecklingskurva för vår organisation och dess genomslag. Vi behöver fler som vill vara med på resan!

Om tjänsten
Vi söker en talangfull och skicklig person att gå in i rollen som Executive Trainee. Din huvuduppgift blir att avlasta och stötta ledningen med allehanda uppgifter kopplat till samordning och administration. Du har ett genuint klimatengagemang vilket du kombinerar med affärssinne och ett gott omdöme. Du bidrar därmed till att vi växer som organisation och som socialt media som påverkar i klimatfrågan. Du kommer röra dig ledigt mellan det strategiska och det väldigt operativa. Rollen kräver stort fokus på detaljerna utan att tappa helhetsbilden och att alltid vara steget före. Du har förmåga att jobba mot korta deadlines samtidigt som du är duktig på att prioritera och utföra övriga uppgifter som är viktiga för att den dagliga driften. Rollen erbjuder ett omväxlande arbete där du gör din röst hörd, ställer frågor och ger insikter som fyller oidentifierade luckor.

Vem är du?
Duktig på att planera och koordinera samt hålla reda på kontakter och möjligheter. Att skriva välformulerade rapporter och offerter är en självklarhet för dig. Du är prestigelös och tar dig an varje arbetsuppgift med entusiasm och stort intresse. Troligtvis är det ordning och reda som är din drivkraft i kombination med en nyfikenhet. Vidare har du en positiv attityd och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt.

Du som söker behöver vara innovativ och nytänkande. En talang med hög ambition som kanske är nyutexaminerad eller i början på karriären.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Om du kan fler språk så är detta meriterande eftersom vi jobbar internationellt.

För rätt person har rollen stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Annika Persson på 0708-775569 eller på epost annika.persson@roirekrytering.se. Välkommen med din ansökan senast den 21 april 2021. Du ansöker via länken "Sök tjänst". Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ta en minut till att lära mer om vår verksamhet och förstå hur du kan bidra - se filmen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)