We Dont Have Time söker en Key Account Manager som vill driva på klimatomställningen

We Dont Have Time söker en Key Account Manager som vill driva på klimatomställningen

Vi befinner oss i en expansiv fas och vill förstärka organisationen med tre spännande och viktiga tjänster varav en är rollen som Key Account Manager. Brinner du för klimatfrågan? Det finns i så fall ingen tid att vänta, så ansök redan idag! #WeDontHaveTime


Vi erbjuder

Möjlighet att fortsätta bygga världens största sociala medieplattform för klimatet: wedonthavetime.org. Genom samverkan och påverkan bidrar våra medlemmar till en snabb omställning för klimatet. Om det är viktigt för dig att lägga arbetstiden på något som kan göra stor skillnad så har du här en sällsynt god möjlighet. Vi ska nu utöka teamet på 15 personer med ytterligare några förstärkningar, och vår stora tillväxt av partnerföretag och engagemang bland våra ambassadörer medför att vi ser för oss en fortsatt brant utvecklingskurva för vår organisation och dess genomslag. Vi behöver fler som vill vara med på resan!

Om tjänsten
Vi erbjuder en partnertjänst för företag och organisationer som vill ta nästa steg i sin omställningsresa. Du får en varierande och omväxlande roll med stora möjligheter att påverka utvecklingen. Vi är duktiga på att skapa "buzz" men behöver någon som kan följa upp leads och möjligheter, samt stänga affärer. Stora delar av kommunikationen sker via sociala medier som t ex LinkedIn och Twitter. Du får självständigt organisera möten, fylla din kalender och att ta fram lämpligt presentationsmaterial.

Vi arbetar med både korta och längre säljprocesser där relationsskapande och nya sätt att tänka kommer att ta dig framåt. Du prioriterar efter eget omdöme och rapporterar till säljchef/ VD.

Vem är du?
Du som söker är självständig med tidigare erfarenhet av B2B-försäljning med dokumenterat goda resultat. Har du ett genuint intresse för klimatfrågan så är detta mycket meriterande. Vi ser också gärna att du är YH-utbildad inom försäljning.

Du är strukturerad och resultatdriven utan att tappa fokus på viktiga detaljer. Du skriver välformulerade offerter och krokar arm med rätt kollegor för att driva säljarbetet framåt. Att under perioder arbeta under förändring och stress ser du som en drivfaktor. Som person är du är utåtriktad, trygg och stabil, vilket gör att du har förmåga att etablera relationer på alla nivåer i ett bolag.

Förutom att telefonen är ditt viktigaste arbetsverktyg behöver du även vara en van användare av sociala medier.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Eftersom många av våra kunder även är globala och internationella så är det meriterande om du pratar ett tredje språk - exempelvis tyska, franska eller spanska.

Ansökan
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Annika Persson på 0708-775569 eller på epost annika.persson@roirekrytering.se. Välkommen med din ansökan senast den 9 maj 2021. Du ansöker via länken "Sök tjänst". Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ta en minut till att lära mer om vår verksamhet och förstå hur du kan bidra - se filmen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)