Digital Campaign Manager sökes till Wayke

Digital Campaign Manager sökes till Wayke

Dina arbetsuppgifter

Vill du också vara med och förändra bilbranschen?

Var med och sätt Wayke på kartan genom att bli en del av deras tillväxtarbete. Deras mål är att rätt kund ska få rätt bil i sitt flöde och därför behöver de stärka upp sin kompetens inom digital marknadsföring och hantering av kampanjer. I rollen som Digital Campaign Manager på Wayke kommer du att få en unik möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom datadriven marknadsföring i samarbete med exempelvis Facebook som vi har nära partnerskap med.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Arbeta med den senaste tekniken inom datadriven marknadsföring i samarbete med exempelvis Facebook och utveckla annonslösningar för att generera intäkter, såväl som kundnöjdhet och trafik till Wayke.
  • Utveckla andra annonslösningar och tilläggstjänster, genom att identifiera nya kanaler och samarbeten för att möjliggöra ytterligare intäktsströmmar från handlare, generalagenter och andra partners.
  • Skapa och optimera skräddarsydda digitala annonskampanjer i t ex Facebook utifrån datadrivna insikter.
  • Agera produktägare för Waykes annonstjänst med ansvar för kravställning mot utvecklingsavdelningen.
  • Vara Waykes speaking partner med mediabyråer för att hantera daily business i Waykes mediaaffär on site.
Din profil

Vi tror att du har en bakgrund inom digital marknadsföring där du har arbetat i ett par år med att optimera annonskampanjer utifrån datadrivna insikter. Du har arbetat med att kontinuerligt mäta, analysera och förbättra olika parametrar för att optimera CTR, CPC, och konverteringsgrad.

Som person är du strukturerad och analytiskt lagd och kan snabbt dra datadrivna slutsatser. Du trivs i en snabbrörlig miljö där mod och vilja att testa nya idéer och bryta ny mark för att skapa värde för kunden värdesätts högt.

Precis som övriga Wayke-teamet så har du stor förståelse för den digitala affären, och kan ta hänsyn till både konsumenter och våra partners intresse. Vi tror att du arbetar långsiktigt, är lyhörd och har en stor förmåga att vara flexibel. En bra person för oss är empatisk, prestigelös och har sunda värderingar.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande, intervjuer kommer påbörjas andra veckan i januari. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076-869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wayke driver förändringen för hur konsumenten köper och säljer bilar online. På Wayke får du jobba på en ung, snabbrörlig tech startup tillsammans med ett gäng briljanta människor som alla är stolta över och dedikerade till sitt arbete.

Deras team har bred erfarenhet från bilbranschens olika delar, men också från andra digitala marknadsplatser och startups. I deras ekosystem finns billtillverkare, finanslösningar, försäkringsbolag & Facebook. De sitter i inspirerande lokaler på Epicenter i centrala Stockholm.

För Wayke är ditt driv och din personlighet det viktigaste. Wayke-familjen kommer se till att du har det bra, men du kommer också få ta massor av ansvar för ditt eget arbete och dina leveranser.