Säljare till Stockholm!

Säljare till Stockholm!

Tjänsten är heltid med flexibel arbetstid. Drömjobb för rätt person, kanske är det Du?

Vi på Watt Heating jobbar med produkter för vattenburen värme. Vi vill öka vår marknadsandel i Mälardalen och söker därför dig som kan förverkliga detta.

Vi söker dig med starkt driv som vill bli säljare hos
Sveriges kanske mest expansiva radiatorföretag. Du har ansvaret för alla kundkontakter i området. Man jobbar efter egen planering, där aktiviteterna och kundbesöken finns inbokade. Du måste vara självgående och kunna arbeta med dina kollegor på distans.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av VVS, bygg eller radiatorbranschen är meriterande. Du behöver vara driven, kreativ och utåtriktad. Som person har du lätt för att sätta dig in i dina kunders behov med ett glatt humör och tycka om att bygga kundrelationer. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och social.

Du har en god förståelse för försäljning och drivs av att göra affärer. Är du duktig, idérik och en driven säljare, med intresse av branschen, har du goda möjligheter som säljare hos oss.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt arbete under eget ansvar. Det gäller att man är disciplinerad nog att klara av det. Du utgår från ditt hem (alternativt kontorshotell) och jobbar efter vår gemensamma planering för att uppnå bästa resultat. Distriktet täcker Stockholm, Uppsala, Västmanland och Södermanlands län. Du rapporterar till säljchefen och i CRM.

Vi erbjuder Dig:

Garantilön + provision, Friskvårdsbidrag, säljutbildning, säljmaterial, mobil, dator och tjänstebil efter provanställning. Mycket goda förutsättningar till bra förtjänst.

Maila din ansökan och CV till: fredrik.roth@wattheating.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta säljchef Joakim på 076-101 97 02 eller joakim.dahlberg@wattheating.se

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Dahlberg
Telefon 0761019702
Email Mejla Joakim Dahlberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wattheating.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett brinnande engagemang för produkter till vattenburen värme och vi tror oss ha ett av marknadens bästa pris på våra typer av produkter. Men vi stannar inte här. Genom intensiv bevakning av branschen i världen har vi alltid det senaste inom vår produktkategori. Tillverkningssätt, sortiment och olika standarder förändras ständigt och här är vi alltid med. Watt är ett privatägt företag med god ekonomi och lönsam verksamhet.