Vi söker en pigg person som sälj- och marknadsstöd i Stockholm

Vi söker en pigg person som sälj- och marknadsstöd i Stockholm

Waterlogic är marknadsledande inom försäljning av vattenautomater för restaurang och kontor. Vår vision är att minska miljöpåverkan till följd av frakter av portionsförpackat vatten.

Vi söker en pigg person som sälj- och marknadsstöd i Stockholm

Vi stärker upp vårt sammansvetsade team med en funktion för sälj- och marknadsstöd, med placering i våra trevliga lokaler i
Sollentuna. Vill du jobba med spännande och varierande arbetsuppgifter i ett växande, internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter?


Sälj- och marknadsstöd
Funktionen är en bred roll, delad mellan säljavdelningen och marknadsavdelningen. Huvudsakliga uppgifter består i att följa upp leads- och försäljningsaktiviteter i vårt CRM-system. I tillägg sköter du även om enklare uppdatering på vår hemsida och intranät och uppdaterar rutinmässigt våra sociala kanaler.

I den varierande rollen kommer det att finnas inslag av presentationer, utveckla flöden, kontaktyta med kundtjänst, uppföljning med statistik och rapportering och enklare översättningar. Du blir också ansvarig för att säkerställa att våra kunder är nöjda och arbeta för att kunderna fortsätter vara vår kund.

Med andra ord: hos oss blir ingen dag den andra lik.

En marknad i stark tillväxt
Waterlogic jobbar sedan 1996 med en produkt som är lika enkel som den är genial. Friskt vatten kommer alltid att efterfrågas som den främsta törstsläckaren, men också som arbetsgivarens bästa sätt behålla personalens koncentration på topp – hela dagen!

Du är pusselbiten som saknas om du;
  • är en 'team player' som jagar en ny utmaning i din karriär
  • behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • gillar att kommunicera och vara en spindel i nätet
  • är strukturerad och strävar efter att leverera det lilla extra
Vi tror att du platsar i laget om du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande och känner igen dig i ovanstående.

Din ansökan
Skicka din ansökan till: ansokan@waterlogic.se. Skicka ett kortfattat CV och en beskrivning av dig själv. Eventuella frågor besvaras av försäljningschef Daniel Mannbrink 010-130 05 16

Sista ansökningsdag är 30 april och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs mer om Waterlogic på www.waterlogic.se

Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!
Mer info
Kontaktperson Daniel Mannbrink
Telefon 010-130 05 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)