Fastighetsförvaltare till Wallfast

Fastighetsförvaltare till Wallfast

Med ca 4000 lägenheter och ett flertal kommersiella fastigheter i Stockholmsområdet räknas fastighetsbolaget Wallfast AB till ett av Stockholms största privata fastighetsbolag. På Wallfast arbetar ca 27 medarbetare. Wallfast ingår i Soya-koncernen som består av ett antal företag verksamma främst inom shipping och fastigheter. Totalt arbetar 1 500 personer i något av Soya-koncernens bolag. Läs gärna mer på www.wallfast.sewww.soyagroup.com

Brinner du för bostäder och människorna som bor där? Vill du bidra med din kompetens inom bostadsförvaltning i ett expansivt bolag med stort miljö- och samhällsengagemang på riktigt? Tycker du om att ta ansvar och att utvecklas i din roll? Vill du vara en del av ett tryggt och kompetent gäng med god kamratanda? Håller du dessutom med om att en flexibel och positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje? Ja då är vi kanske rätt för varandra och vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten
Vårt bestånd finns idag i Vasastan, på Gärdet, Östermalm, Lidingö och Ekerö. Vi har startat två av nio planerade nybyggnadsprojekt. Totalt motsvarar det ytterligare ca 2000 nya lägenheter. Som fastighetsförvaltare hos oss får du en bred och kul roll som kan formas lite efter det du brinner för och är duktig på. Du har det övergripande ansvaret för förvaltningen såväl tekniskt som ekonomiskt som för utvecklingen av ditt område. Till din hjälp har du fastighetsskötare och hyresadministratörer. Fastighetsskötseln är outsourcat vilket innebär att du är beställare, kravställare och leder det dagliga arbetet. Vidare ansvarar du även för att upprätthålla och utveckla goda relationer med hyresgäster, myndigheter, entreprenörer och hyresgästföreningen. Wallfast bedriver ett aktivt miljöarbete för att kontinuerligt minska verksamhetens miljöbelastning och är miljöcertifierat enligt ISO 14001 sedan 2002. Tjänsten är placerad på Wallfast kontor, Swedenborgsgatan 19 och du rapporterar till fastighetschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvar för att förvalta och förädla dina fastigheter.
 • Styrning och uppföljning av hyror, drift, skötsel och underhåll.
 • Ansvar för driftnettot.
 • Ansvar för att säkerställa god service till hyresgästerna.
 • Ansvar för att säkerställa att myndighetskrav efterlevs.
 • Styra entreprenörer för fastighetsskötseln samt följa upp att avtal efterlevs.
 • Upprätta förfrågningsunderlag och biträda vid upphandling.
 • Agera beställare och kravställare gentemot externa leverantörer.
 • Agera projektledare i beslutade underhålls- och investeringsprojekt.
 • Besikta/kontrollera bostäder, driftutrymmen, mark och byggnader.
 • Upprätta underhållsplaner.
 • Budget- och resultatansvar.
 • Kontroll och kontering av fakturor.
 • Upprätta och följa upp prognos och utfall.
 • Planera och ta fram underlag vid hyresförhandlingar samt i övrigt ansvara för uthyrningen.
 • Statusrapportering på fastigheterna
 • Tillse att förvaltningen sker enligt bolagets miljöpolicy samt verka för Tryggt, Rent & Snyggt.
 • Delta i planeringsmöten och löpande rapportera till fastighetschefen.
Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inriktad på fastighet, alternativt motsvarande erfarenhet samt några års erfarenhet av att förvalta bostäder. Du har goda kunskaper i fastighetsteknik och fastighetsekonomi så som underhållsplaner och budgetarbete. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med trygghets-, energi-, miljö- och hållbarhetsfrågor samt projektledning. B-körkort

Personliga egenskaper
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som fastighetsförvaltare hos oss måste du se till helheten, människorna, husen och miljön och ta ägarskap för frågorna. Vidare behöver du ha ett ekonomiskt och affärsmässigt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, lyhördhet och god förmåga att kommunicera och bygga goda och varaktiga relationer. Du är lösningsorienterad, har gott omdöme, struktur och ordning och reda samt både en strategisk och operativ förmåga.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Wallfast AB med Kompetera organisations- & ledarutveckling. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 17 oktober 2021. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman på jeanette.wretman@kompetera.se eller på 0708–98 68 25.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jeanette Wretman
Telefon 070 898 68 25
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wallfast.com/
Sista ansökningsdag 17 okt 2021 (23 dagar kvar)