Fondadministratör på deltid till attraktivt finansbolag

Fondadministratör på deltid till attraktivt finansbolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som fondadministratör kommer du att arbeta i en bred roll och arbeta på flera olika avdelningar. Du kommer att stötta upp teamen med administration och analys och vara en viktig tillgång till grupperna. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:
  • Riskrapportering och riskkontroller
  • Avkastningsanalyser
  • Avkastningsberäkningar
  • Värdepappersadministration
  • Rapportering och dokumentation
Tjänsten är på deltid på cirka 40% under terminerna samt heltid över sommaren. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader via oss på Studentwork. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som studerar en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, ingenjör eller liknande. Du har i utbildningen läst kurser inom finans och har ett stort intresse för ämnet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med administration och service. Har du tidigare arbetat i en back Office funktion på bank är detta starkt meriterande. Som person ser vi att du är noggrann, stresstålig och en driven. Du har en stark vilja att lära dig mer och att utvecklas.

Om studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wahlstedt Sageryd Financial Services har mer än 25 års kunskap och erfarenhet av att sätta upp och driva back- och middleoffice för institutioner, fondbolag, kommuner & landsting samt diskretionära förvaltare. Inom Wahlstedt Sageryd koncernen finns även bolaget Wahlstedt & Partners som erbjuder risk- och performanceanalyser till fond- och kapitalförvaltare, back- och middleoffice för kunder, utveckling och uthyrning av portföljsystemet IVAR™.