Redovisningskonsult till energiskt gäng

Redovisningskonsult till energiskt gäng

  • Vi söker dig som är självgående redovisningskonsult eller auktoriserad redovisningskonsult.

    Du ska "drömma" om att stämma av balanskonton och ta tag i problem som kan uppstå i bokföringen för att sedan föreslå lösningar. Ofta finns det inte bara ett svar på ett problem utan många olika svar beroende på omständigheter som tex var du befinner dig i livet. Du ska tycka om att arbeta med människor och istället för att skicka ett mail ringer du eller träffar kunden. Du ska även kunna läsa "mellan" raderna. Det är ett plus om arbeta på redovisningsbyrå eller på en ekonomiavdelning med flera bolag. Att arbeta på redovisningsbyrå innebär att vi periodvis har mycket att göra så du ska klara av stress. På Wahlgrens arbetar vi i team och vi har mycket bra sammanhållning. Vi hittar även på roliga saker efter arbetstid eller går på utbildningar.

    På Wahlgrens arbetar med Fortnox och Visma så det är bra om du arbetat i dessa program.

    Vi på Wahlgrens är mitt uppe i digitaliseringen med allt vad det innebär, så du kommer att delta även i denna processen.

    Dina arbetsuppgifter kommer vara löpande bokföring, avstämningar av balanskonton samt bokslutsarbete.
Mer info
Kontaktperson Anette Wikström
Telefon 0705844010
Email Mejla Anette Wikström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wahlgrens.se
Sista ansökningsdag 19 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fakta om företaget Fakta om företaget Wahlgrens Redovisningsbyrå AB drivs med en äkta entreprenörsanda och startades upp 1990. Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i SRF, branschföreningen för auktoriserade redovisningskonsulter och vi arbetar enligt REX. Vi är progressiva och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det kommer till digitalisering och utveckling. Vår kundstock består till större delen av små och medelstora bolag, i alla olika branscher. Vi anser att den starka teamkänslan lägger grunden för att vi ska kunna upprätthålla nöjda kunder. Vi arbetar i en öppen och inkluderande arbetsmiljö, där vi satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Wahlgrens huvudkontor ligger i Vällingby och så har vi en filial i Gamla Stan. Vi tillhandahåller även juridisk rådgivning och inkasso genom närstående bolag. Besök gärna vår hemsida www.wahlgrens.se