Key Account Manager - Division Fordon

Key Account Manager - Division Fordon

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 75 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten

Som Key Account Manager på Würth har du det övergripande ansvaret för dina tilldelade kundkonton och prospektkunder inom fordonsbranschen. I rollen ingår det att utföra ingående arbetsuppgifter med våra kunder och du tilldelas befogenheter för att kunna utföra dessa.

Du ansvarar för att dina kunder utvecklas i linje med vår strategi och plan. Till din hjälp har du, förutom en marknadsledande fältsäljorganisation, ett team av stödfunktioner bestående av Business & Pricing, KAM-support samt support för upphandlingar och projekt.

Du är spindeln i nätet när det gäller att koordinera Würths resurser för att uppnå våra mål, nöjda kunder och långsiktiga relationer. Som Key Account Manager tecknar du kundavtal och genomför kundrelaterade aktiviteter. Tillsammans med våra stödfunktioner prissätter du våra produkter och tjänster och lämnar offerter.

Din profil

Vi ser att du har en gedigen erfarenhet från liknande tjänster. Du är en senior och affärsmässig person som jobbar långsiktigt och strategiskt. Du har en lång och väldokumenterad erfarenhet från försäljning på denna höga nivå - kanske har du tidigare jobbat som ledare? Erfarenhet från att ha arbetat i CRM och med Lean är meriterande.

Du har en hög kapacitet, är drivande och gillar att göra affärer. Vi vill att du representerar Würth på ett föredömligt sätt och är kundorienterad, affärsmässig, professionell och serviceinriktad.

Dina datorkunskaper är mycket goda likaså din engelska.

Bostadsort: Mälardalen/Stockholm men dina kunder finns i hela Sverige.

Vi erbjuder dig

Ett jobb i ett tillväxtföretag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, en inspirerande arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Välkommen med din ansökan till oss senast den 28 september 2018. Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson för tjänsten är Andreas Malmström, Chef KAM, tfn 070-374 30 85.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.