Fältsäljare Södertälje/Stockholm/Uppsala

Fältsäljare Södertälje/Stockholm/Uppsala

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 85 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Till vår byggregion i Södertälje/Stockholm/Uppsala söker vi nu en storkundssäljare.

Vi är beredda på att skapa förutsättningar för dig att lyckas hos oss. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll framöver. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till en av våra stora kunder inom byggbranschen, kommer att vara central.

Om tjänsten
Du som storkundssäljare ansvarar för en av vår största kunder inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla kunden. Arbetsuppgifterna är omväxlande. Några viktiga arbetsuppgifter;
 • Bearbetning av både nya och befintliga projekt och arbetsplatser
 • Dagligen se över kundens behov och hitta lösningar för att effektivisera kundens hantering av förbrukningsmaterial
 • Praktiska produktdemonstrationer
 • I samarbete med din chef sätter ni upp en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på kunden.
Du är:
 • Driven, ansvarsfull med ett stort affärsintresse
 • Ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
 • Du älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer
 • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att nås
 • Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
 • Din datorvana är mycket god och du uttrycker dig väl i tal och skrift
 • Du arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga
 • Förstår värdet av god service och är duktig på att etablera nya relationer
Målgrupper & Kundsegment för Fältsäljare Bygg är;
 • Byggföretag - projekt fastigheter/bostäder
 • Byggföretag - Infrastruktur
Arbetet ställer höga krav på såväl nykundsbearbetning som kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Som fältsäljare hos oss ska du vara kundfokuserad och engagerad samt vara lätt att samarbeta med och ha en positiv inställning. Presentationer ingår i ditt arbete så vana med Officepaketet ser vi som önskvärt.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Vid ber dig vänligen säkerställa att Din ansökan innehåller;
 • En tydlig beskrivning av din teoretiska utbildning eller dina relevanta erfarenheter gällande Fältförsäljning
 • En tydlig beskrivning om varför du söker detta jobb
 • En tydlig beskrivning av dina styrkor och dina utmaningar som Fältsäljare
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Stockholm
Övrigt: Krav på B-körkort

I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon.

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Fredrik Wigerslott, 070-374 10 16
Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan senast 31 mars 2020.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.