Nu söker vi efter en effektiv och ansvarstagande montagechef som kommer leda det dagliga arbetet inom avloppsmonteringarna. Montagechefens uppgift är att stödja montörerna, kontrollera arbetskvalitén, att arbetet genomförs effektivt och enligt tidsplaneringen så att kunderna blir nöjda med VVStryggs arbete. Utöver detta är arbetsledarens uppgift att förbättra omsättningen i organisationen och samarbetar tätt tillsammans med andra aktörer.

Det vi förväntar oss av dig är att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utöver detta förväntar vi oss att du har en bra interaktionsförmåga, samarbetsvillig och bra arbetslivserfarenhet. Tjänsten är tillgänglig i stockholm.

Kompetenskrav:
  • Erfarenhet inom VVS-branschen
  • Problemlösande och bra samarbetsförmågor
  • Resultatinriktad och förmåga till utveckling
  • Erfarenhet av chefsarbete
  • Beredd att resa i arbetet
Vi erbjuder dig:

En tjänst där du får visa det du kan och utvecklas i en bra arbetsmiljö. Du får arbeta självständigt och ansvarar för att arbetsuppgifterna blir utförda. Vi är mer intresserade av genomförande av arbetet än teoretisk utbildning. Du kan även arbeta där det känns som att du arbetar bäst. Arbetstiderna är flexibla, men vi önskar även flexibilitet från dig vid behov. I ett snabbt växande företag får du visa dina kunskaper och utveckla dem tillsammans.

Skicka snarast din ansökan till rekry@vvstrygg.se samt märk din ansökan med "Montagechef till Stockholm" Om du känner att du vill veta mer, tveka inte att kontakta Eva Hannus på +46 70 559 00 15
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vvstrygg.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VVStrygg grundades med anledning av villaägarnas behov. Vår uppgift är att hjälpa villaägare att hålla sina hus och hem i bra skick så de kan hålla dess värde till kommande generationer. VVStrygg har över 20 års erfarenhet av relining och vi har genomfört relinigar i över 1000 projekt i Sverige.

VVStrygg har sina rötter i Finland och ingår i en koncern med finska huvudägaren - LVIturva. Företaget omsätter i Finland över 200 M SEK och har nästan 200 anställda. LVIturva blev framröstat till en av finlands bästa arbetsgivare 2016 , 2017 och 2018.