Erfaren Mekaniker sökes till Volvo Truck Center

Erfaren Mekaniker sökes till Volvo Truck Center

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som lastbilsmekaniker. Du kommer att arbeta till stor del på egen hand med reparationer och service av tyngre fordon - ett intressant, varierande och utvecklande arbete på några av världens mest avancerade fordon! Volvo Truck Center erbjuder mycket goda arbetsvillkor och utvecklingsmöjligheter på sikt.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Det är viktigt att du är bekväm i en självständig roll som innefattar ansvar för arbetets utförande och förmåga att fatta beslut.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som fordonsmekaniker ser vi gärna att du arbetat i en liknande roll tidigare och innehar körkort B, minimum. Körkort C och, eller D är meriterande, dock inget krav. Om du har erfarenhet av tyngre fordon är detta meriterande. Eftersom du kommer att ha viss kundkontakt önskar vi att du behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
  • Lösningsfokuserad
  • Strukturerad och ordningsam
  • Kundorienterad
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället