Vi söker en Innesäljare till Volue

Vi söker en Innesäljare till Volue

Kort om tjänsten

Som innesäljare på Volue kommer du bl.a. att sälja våra spännande smarta sensorer som mäter vind och vattenflöde. Du är med och skriver offerter till såväl privata företag som offentliga upphandlingar. I din roll som Innesäljare kommer följa med våra säljare på kundbesök. Kanske är du vår nästa utesäljare.

Om verksamheten

Företaget Scanmatic grundades 1971 i Norge. Våra kompetensområden omfattar allt från kvalificerat ingenjörskunnande och mätteknik, meteorologi och hydrologi till programmering och installation och service/eftermarknad.
Scanmatic In Situ AB ingår i det nybildade green-tech koncernen Volue AS, ett digitalteknologiskt företag som bidrar till den pågående övergången till en hållbar europeisk energimarknad. Vi gör detta genom att öka värdet på kraftproduktion och handel samt genom att möjliggöra tillströmning av mer hållbar energi samtidigt som vi garanterar en stabil distribution av energi. Volue är numera noterat på Oslobörsen. Dess största ägare är Arendals Fossekompani (som tidigare var 100% ägare) - det näst äldsta bolaget på Oslobörsen, etablerat 1896.
Läs mer om bolaget på https://www.scanmatic.com/sminsitu

Mer om tjänsten

Volue befinner sig i framkant när det gäller IOT lösningar inom mätteknik till meteorologi och hydrologi området, potentialen är mycket stor både i Sverige och Europa. I rollen som innesäljare kommer du vara inblandad i en mängd spännande arbetsuppgifter. Du kommer att sälja smarta tekniska lösningar till bla. SMHI, vara med och skriva offerter till våra viktigaste kunder, både privata företag och offentliga upphandlingar. Ett exempel på kund kan vara en kommun som vill mäta snödjupet på ett fastighet automatiskt. I en del av rollen kommer du att jobba med administration, andra viktiga arbetsuppgifter är att du har kontakt med kunder via mail och telefon. Du kommer regelbundet att följa med våra säljare på kundbesök. Har du rätt profil, har du stora möjligheter att i nästa steg bli utesäljare.
Vi har verksamhet i Åkersberga, Ockelbo och Skellefteå. Våra systerföretag inom koncernen har även verksamhet på flera andra orter i Sverige. Kontoret i Åkersberga kommer ev att flyttas närmare stan under året. Det finns även möjlighet att arbeta från kontoret i Ockelbo.

Din profil

Den här tjänsten passar dig bäst som är i början av karriären. Kanske är detta din första fasta anställning, eventuellt har du haft ett sommarjobb och kanske sålt i butik. Det är viktigt att du kan använda Office som verktyg. Som person har du servicekänsla och du har ett teknikintresse. Vi ser gärna att du har gått gymnasium med en teknisk inriktning. För att du ska fungera bra i vårt team har du en social förmåga och kan vara med och bidra till den goda stämningen på kontoret.,

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig, är du välkommen att söka tjänsten.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001