Vill du utbildas till Master Technician hos Volkswagen i Täby?

Vill du utbildas till Master Technician hos Volkswagen i Täby?

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill bli Volkswagens blivande Master Technician. Du kommer att tillhöra arbetsgruppen transportbilar i Täby och du blir en del av ett arbetslag som är i en utvecklingsfas. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fordonstekniker och har kompetens inom felsökning. Med hjälp av utbildning som ges av Volkswagen förväntas du ta huvudansvaret för komplexa diagnoser, felsökningar och övriga avancerade reparationer. Löpande kommer du att delta i Volkswagens Masterprogram samt att du håller dig uppdaterad med fordonstekniska nyheter som du delar med dig till övriga tekniker på transportbilsverkstaden. Rollen innefattar kommunikation både mot kunder, internt mot kollegor och ledning.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har högt affärssinne och ser alltid till teamets bästa.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna varierar.

Din profil

Kompetenskrav: Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta som tekniker samt att du har en fordonsteknisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet från en fordonsteknisk roll där du arbetat med fordonsel, diagnostisering och felsökning. I din yrkesroll vill du utvecklas och du ser dig själv i rollen som Master Technician.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att prövas i rollen och det är viktigt att du drivs av både teoretiska och praktiska utmaningar. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
  • Självgående
  • Ansvarstagande
  • Serviceorienterad
  • Strukturerad
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Idag jobbar cirka 2500 anställda inom koncernen och finns representerade på 44 driftställen runt om i landet. Våra gäster har högt ställda krav på både produkten och tjänster och vi ser att vi vill ha de de allra mest engagerade medarbetarna hos oss.

Till vår Volkswagenanläggning i Täby söker vi nu förstärkning till vår transportbilsverkstad. Vi söker en tekniker som vill växla upp och under de kommande åren utbilda sig till Volkswagen Master Technician inom Team Transportbilar.